FAS REJİMİ YENİ BİR İHANETE DAHA İMZA ATTI

Geçtiğimiz günlerde İsrail işgal rejiminin Savunma Bakanı Benny Gantz'ı ağırlayarak işgal rejimiyle askeri alanda işbirliği anlaşmaları imzalayan ve siyonistlere ait firmalardan askeri araçlar satın alan Fas şimdi de işgalciyle spor alanında işbirliği gerçekleştirdi.  

Görüntülenme: 911 Tarih: 07 Aralık 2021 07:05
FAS REJİMİ YENİ BİR İHANETE DAHA İMZA ATTI

Siyonistlere ait Yediot Aharanoot gazetesinin yayınladığı bir haberde Fas Futbol Federasyonu ile İsrail Futbol Federasyonu'nun aralarında gizli bir anlaşma imzaladıklarını duyurdu. 

Adı geçen gazete dün (6 Aralık Pazartesi) yayınladığı haberde anlaşmanın Rabat'ta gizlice düzenlenen bir törenle gerçekleştirildiği belirtildi. 

Haberde, konunun hassasiyetinden dolayı programın çok gizli tutulduğu, ancak FİFA ve Avrupa-Afrika Futbol Birliği'nin böyle bir anlaşmanın imzalanması için çaba sarf ettikleri ifade edildi. Anlaşmaya, "İnsanlık ve barış... Ümit için futbol" isminin verildiği belirtildi. 

Yediot Aharanoot gazetesindeki haberde, İsrail Futbol Federasyonu başkanı ile Faslı mevkidaşı Fevzi Lekca'nın anlaşmaya imza attığı dile getirildi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar