SİYONİST GÜÇLER BATI ŞERİA'DA 4 FİLİSTİNLİYİ ESİR ALDI

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Batı Şeria’nın El-Halil kenti ile Halhul beldesinde ve Beytlahim’in doğusundaki Tegu’ beldesinde birçok eve baskın düzenledi. 

Görüntülenme: 1087 Tarih: 03 Aralık 2021 12:18
SİYONİST GÜÇLER BATI ŞERİA'DA 4 FİLİSTİNLİYİ ESİR ALDI

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin El-Halil kentinin çeşitli mahallelerine baskın düzenlediğini ve 54 yaşındaki Hişam Humeydan Eş-Şerabati, 40 yaşındaki Harun İbrahim El-Kerki, 49 yaşındaki Basım Muhammed Ubeydo ve Harun Ebu Zeyne adlı Filistinliyi evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını bildirdi.
 

Kaynaklar, işgal güçlerinin El-Halil’de ayrıca Nebil Abidin’in evine baskın düzenleyerek arama yaptığını, Halhul beldesinde de birçok eve baskın düzenlediğini ve işgal güçlerinin beldede arama yaptığı evlerden birinin de Atıf El-Atraş’a ait olduğunu söyledi.
 

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Beytlahim’in doğusundaki Tegu’ beldesine de baskın düzenleyerek bir evde arama yaptı.
 

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Tegu’ beldesinde Hamza Salim Sabah adlı Filistinlinin evine baskın düzenlediğini ve ifade vermek için Gush Etzion Yahudi Yerleşkesi’ne gelmeye çağırdığını belirtti.
 

İşgal güçleri, Batı Şeria ve Kudüs’te her gün birçok bölgeye baskın düzenliyor ve evlerde arama yaparak eşyalara zarar veriyor, genellikle insanların uykuda olduğu gece yarısı ya da sabah erken saatlerde düzenlenen baskınlar sırasında kadınlar ve çocuklar arasında terör estiriyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar