FİLİSTİNLİ GENÇLERDEN RAMALLAH'TA EYLEM

 

Görüntülenme: 1029 Tarih: 02 Aralık 2021 08:21
FİLİSTİNLİ GENÇLERDEN RAMALLAH'TA EYLEM

Filistinli gençler, Batı Şeria’nın Ramallah kentine giren Yahudi yerleşimcilere ait bir aracı ateşe verirken, Filistin Yönetimi’ne bağlı Koruyucu Güvenlik birimi yerleşimcileri korumak ve güvenli bir şekilde bölgeden uzaklaşmalarını sağlamak için müdahalede bulundu.
 

Yerel kaynaklar, Filistinli gençlerin Yahudi yerleşimcilere ait bir aracın Ramallah’a girdiğini fark ettiklerini, aracı kuşattıklarını ve yerleşimcilere saldırdıklarını, Koruyucu Güvenlik birimi görevlilerinin müdahalede bulunarak yerleşimcileri koruduğunu söyledi.
 

Kaynaklar, gençlerin tekbir getirerek Yahudi yerleşimcilere ait aracı ateşe verdiklerini ve Filistin Yönetimi güvenlik güçlerinin işgalcileri korumasına da tepki gösterdiklerini bildirdi.
 

İşgal rejimi medyası da Yahudi yerleşimcilere ait bir aracın Ramallah kent merkezine girdiğini ve Filistinlilerin saldırısına uğradığını, Filistinlilerin aracı yaktığını fakat Filistin Yönetimi güvenlik güçlerinin derhal duruma müdahale ederek yerleşimcileri koruduğunu ve işgal ordusuna teslim ettiğini belirtti.
 

İşgal güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik baskıları ve cinayetleri artarak devam ederken Filistin Yönetimi güvenlik güçlerinin Yahudi yerleşimcileri koruması Filistinliler tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar