ŞEYH NAİM KASIM: FİLİSTİN DİRENİŞİNİ DESTEKLEMEK TÜM ÖZGÜR İNSANLARIN GÖREVİDİR

Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı, işgalci rejimin yıkılmasının kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak, "Filistin direnişini desteklemek dünyadaki tüm özgür insanların görevidir" dedi. 

Görüntülenme: 958 Tarih: 28 Kasım 2021 00:14
ŞEYH NAİM KASIM: FİLİSTİN DİRENİŞİNİ DESTEKLEMEK TÜM ÖZGÜR İNSANLARIN GÖREVİDİR

Hizbullah Genel Sekreteri Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, siyonist rejim tarafından tutuklanan Filistinli mahkûmlara ve esirlere destek amacıyla düzenlenen bir konferansta şunları söyledi: ‘Filistin direnişine destek vermek dünyanın tüm özgür insanlarının görevidir ve bu desteğin sonuçları tüm bölgeyi etkileyecektir.

Filistin direnişinin yanında olduğumuzu ve desteklediğimizi söylediğimizde aslında ülkelerimizin bağımsızlığını savunuyoruz.

Filistin'de işgalci rejimin yıkılması kaçınılmazdır ve bu konuda sadece zaman konusu gündemdedir ve direnişe rağmen bu rejimin meşruiyeti imkânsızdır.

Lübnan'da bazıları uzlaşmacılara verdikleri destek nedeniyle direnişe karşı çıkıyorlar, ancak yaklaşan parlamento seçimleri bu tarafların Lübnan'daki boyutunu ve konumunu ortaya çıkaracaktır.’

Şeyh Naim Kasım bu konferansa katılanlara hitap ederek şunları söyledi: ‘Hizbullah, Filistin topraklarını ve esirlerini kurtarmak için sizin yanınızda olacaktır.’

rasthaber

Yorumlar