SİYONİST GÜÇLER NABLUS'TA ÖĞRENCİLERE SALDIRDI

Bugün (16 Kasım Salı) sabah Nablus'un güneyindeki El-Lubben Eş-Şarkiyye kasabasındaki okulların öğrencileri siyonist işgal güçlerinin saldırılarına maruz kaldı. Saldırılarda öğrencilerden bazılarının işgal güçlerinin attığı gaz bombalarından etkilenerek ciddi nefes alma sorunları yaşadıkları belirtildi.  

Görüntülenme: 1032 Tarih: 16 Kasım 2021 16:03
SİYONİST GÜÇLER NABLUS'TA ÖĞRENCİLERE SALDIRDI

Bu (16 Kasım Salı) sabah Nablus'un güneyindeki El-Lubben Eş-Şarkiyye kasabasındaki okulların öğrencileri siyonist işgal güçlerinin saldırılarına maruz kaldı. Saldırılarda öğrencilerden bazılarının işgal güçlerinin attığı gaz bombalarından etkilenerek ciddi nefes alma sorunları yaşadıkları belirtildi. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre işgal güçleri, Ramallah-Nablus anayolu üzerinde bulunan liselerine gitmekte olan kız ve erkek öğrencilerin önlerini keserek saldırıda bulundu. İşgal güçlerinin eşkıya tarzı bu saldırıları öğrencileri zor durumda bıraktığı gibi bugünkü derslerinin de aksamasına neden oldu. 

İşgal güçleri, El-Lubben Eş-Şarkiye'de bazen böyle sebepsiz yere saldırılar düzenleyerek insanları huzursuz ediyor. Siyonist işgal rejiminin bu tür saldırılar düzenlemesinin asıl amacı ise ahaliyi iyice bıktırmak suretiyle göçe zorlamak ve onların terk edecekleri bölgelere dünyanın değişik bölgelerinden getirtilecek yahudileri yerleştirmek. Bu uygulama da işgalci siyonist rejimin ırkçı tasfiye politikasından kaynaklanıyor. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar