SURİYE'DE TERÖRİSTLERDEN İSRAİL YAPIMI SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

Suriye kaynakları, teröristlerin Kuneytra ve Şam'ın çevresinde bıraktıkları işgal rejimi ‘İsrail’ silahlarının ele geçirildiğini bildirdi. 

Görüntülenme: 913 Tarih: 03 Kasım 2021 09:52
SURİYE'DE TERÖRİSTLERDEN İSRAİL YAPIMI SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

Suriye güvenlik güçleri, halkın işbirliğiyle Şam ve Kuneytra'nın çevresinde terörist grupların geride bıraktığı işgal rejimi yapımı silah, mühimmat, uyuşturucu ve ilaçlara el koydu.

Suriye Resmi Haber Ajansı'na (SANA) konuşan bir kaynak, "Güvenlik güçleri ve halkın işbirliğiyle, Şam'ın çevresinde yer alan Kanaker kasabası ile Kuneytra'nın çevresindeki Barika köyünde, bir kısmı Batı ve Siyonist rejim yapımı terör gruplarından arta kalan çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi." diye belirtti.

Güvenlik kaynağı, "Ayrıca, Kuneytra'nın kuzey banliyölerinde bir kısmı Siyonist rejim tarafından üretilen çok miktarda uyuşturucu ve ilaç ele geçirildi." dedi.

Suriye'deki huzursuzluğun başlamasından bu yana, Siyonist rejim ve ABD, terörist gruplara çeşitli silahlar ve lojistik yardım sağladı ve Suriye ordusu şimdiye kadar teröristlere ait çok sayıda ABD ve Siyonist rejim yapımı silah ele geçirdi.

Siyonist rejim yapımı silahların teröristlerin elinde bulunması, rejimin teröristlerle suç ortaklığı ve işbirliğini yaptığını, onlara geniş çaplı silah ve lojistik desteği sağladığını kanıtlıyor.

rasthaber

Yorumlar