HİZBULLAH'IN NOKTA ATIŞLI FÜZELERİ SİYONİSTLERİ ENDİŞELENDİRİYOR

Siyonist askeri yetkililer, Hizbullah'ın cephaneliğinin nokta atışı yapan füzelerle donatıldığını açıkladı. Siyonist haber kaynakları Pazar günü, Lübnan Hizbullah Direniş Güçlerinin cephaneliğinin yüksek isabetli nokta atışı yapan füzelerle donatıldığını açıkladı. 

Görüntülenme: 1125 Tarih: 01 Kasım 2021 01:22
HİZBULLAH'IN NOKTA ATIŞLI FÜZELERİ SİYONİSTLERİ ENDİŞELENDİRİYOR

Siyonist gazetelerden "Israel Hume" muhabiri tweet'te şunları yazdı: ‘Askeri yetkililerin ifadesine göre, Hizbullah'ın füze cephaneliği 100 adet nokta atışı yapan füze ile donatıldı. Hizbullah güçleri İsrail'e sürpriz bir saldırı başlatmak için eğitim alıyor.’

Öte yandan, Cumartesi günü üst düzey eski bir işgal rejimi askeri yetkilisi, işgal altındaki Filistin'deki Dimona nükleer santralinin görüntülerinin yayınlanmasına karşı uyardı.

Yediot Aharonot Gazetesinin haberine göre, işgal ordusu istihbarat servisinin eski başkanı General Amos Gilad, "Yeni uydu görüntüleri İsrail için ciddi bir tehdittir" dedi.

Gilad, düşmanın artık hassas güdümlü füzelerle hedefi daha iyi vurabileceği konusunda uyardı. Diğer savunma uzmanları da bu görüntülerin onların, Siyonist rejimin önemli varlıkları hakkındaki bilgilerini artıracağını söylüyor.

Cuma günü, İbranice kaynaklar, işgal altındaki Filistin topraklarının güneydoğusundaki Dimona Nükleer Santralinin yanı sıra birkaç askeri üssün görüntülerini ilk kez yayınladı. Siyonist rejim Savunma Bakanlığı uzay programları başkanı Amnon Harari, Yediot Aharonot’a verdiği röportajda şunları söyledi: ‘ABD federal kararının uygulanması konusunda İsrail ile önceden istişare yapıldığını düşünmüyorum. Bu durum, İsrail nükleer üslerinin ve tesislerinin yüksek doğruluk ve netlikle tespit edilmesine yol açmıştır.’

Bu siyonist gazete ayrıca, Tel Aviv'in Hizbullah ve Hamas gibi grupların bu görüntüleri bu pozisyonlara saldırmak için kullanacaklarından çok endişe duyduğunu da belirtti.

Kısa bir süre önce, siyonist rejimin iç cephe komutanı Avery Gordin, bir röportajda işgal rejiminin bir gün Lübnan'da Hizbullah ile çatışması halinde günde 2 bin füzeyle hedef alınmasının beklenmesi gerektiği konusunda uyardı.

Bu Siyonist yetkili aynı zamanda şunları söyledi: ‘Güneydeki Tel Aviv ve Aşdod şehirleri, Gazze Şeridi'ndeki son savaşta İsrail'in kurulmasından bu yana en fazla roket atışı gördü.

Hizbullah ile bir çatışma veya savaş durumunda, Lübnan'dan İsrail'e her gün en az beş füze atılmasını bekliyoruz.’ 

rasthaber

Yorumlar