FHKC'DEN FKÖ'YE SERT ELEŞTİRİ

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi (FHKC) bugün (20 Ekim Çarşamba) yaptığı açıklamada, Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Yürütme Kurulu'nun Ramallah'ta gerçekleştirdiği son toplantıyla ilgili sert eleştiride bulundu.  

Görüntülenme: 810 Tarih: 20 Ekim 2021 03:34
FHKC'DEN FKÖ'YE SERT ELEŞTİRİ

FHKC Merkez Kurulu üyesi Hani El-Halil açıklamasında, FKÖ Yürütme Kurulu'nun gerçekten bir şey doğurduğunu ama fare doğurduğunu söyledi. Toplantısının geçtiğimiz pazartesi günü hiçbir sonuç ortaya koyamadan büyük bir sıfırla sonuçlandığı vurguladı. 

Halil yaptığı basın açıklamasında; "Yahudi yerleşimi sorununun gündeme getirilmesi konusunda, siyonist işgalcinin Kudüs'e ve Batı Şeria bölgesine saldırılarına, Filistin insanının haklarını çiğnemesine karşı durmak için, yenilgiye uğramış durumdaki liderlik şekil itibariyle bile bir karar alamamıştır." dedi. 

Halil FKÖ Yürütme Kurulu'nun son toplantısında da her zaman yaptığı gibi, "bu saldırgan tutum sürerse geri döner, tekrar toplanır, değerlendirme yapar ve şartları yeniden dikkatinize sunarız" diyerek geçiştirme yapmayı tercih ettiğine dikkat çekti.

Halil, FKÖ yönetimini halkın ekseriyetini oluşturan kesimin mallarını çalarak bu kesimi açlığa mahkum ederken, çaldıklarını kendi ceplerinde ve güvenlik teşkilatı hesabına israf etme konusunda usta olmakla suçladı. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar