GOLAN SAKİNLERİ SİYONİST REJİMİ PROTESTO ETTİ

Terör rejimi İsrail'in işgalindeki Golan sakinleri, Siyonist rejimin yerleşimlerin sayısı artırmak amacıyla bölgede yerleşim düzenlemesini protesto etmek için toplanıyor. 

Görüntülenme: 911 Tarih: 11 Ekim 2021 03:16
GOLAN SAKİNLERİ SİYONİST REJİMİ PROTESTO ETTİ

Suriye'deki El Vatan gazetesine göre, Siyonist rejim İsrail'in,  Golan'da  yahudi siyonist yerleşimcilerin sayısını arttırmak amacıyla bugün Golan'da bir oturum düzenlenmesi kararlaştırılırken, Golan Tepeleri'nin gerçek sakinleri, bugün Golan'da bütün herkesten bu toplantıyı protesto etmelerini istedi.

İşgal altındaki Golan Tepeleri sakinlerinden Sıdqı El'Meqat, bölge halkının terör rejimi İsrail'in bölgede yerleşimcilerin sayısını arttırma ve bölgede siyonist yerleşimi genişletme planına karşı olduğunu ve Golan Tepeleri'ni sonsuza kadar Suriye'nin bir parçası olarak göreceklerini söyledi.

Siyonist toplantının Hesfin kasabasında yapılması planlanıyor ve Golan aktivistleri Mesede  köyünde gösteri yapılması çağrısında bulundu.

Sıdqı El'Meqat, Siyonist rejimin Golan Tepeleri'ni ister yerleşim yeri olsun ister askeri saldırı yoluyla hiçbir şekilde ele geçiremeyeceğini, bu bölge halkının her zaman Golan Tepeleri'nin kurtuluşunu umduğunu, çünkü kimliklerinin asla değişmeyeceğini vurguladı. 

parstoday

Yorumlar