YAHYA ES SİNVAR'DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

 

Görüntülenme: 994 Tarih: 01 Ekim 2021 17:46
YAHYA ES SİNVAR'DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

Gazze'de bugün (30 Eylül Perşembe) "Son Vaad... Kurtuluş Sonrası Filistin" başlığıyla düzenlenen sempozyumda konuşan Hamas'ın Gazze Sorumlusu Yahya Es-Sinvar, kurtuluş ve Filistin'e dönüş savaşının bugün geçmiştekinden daha çok amacına yakın olduğunu dile getirdi. 

 Sempozyum münasebetiyle bir araya gelen hareket liderleri İsrail işgal rejimine karşı verilen mücadelenin sonuçlarının sadece Filistin'i değil bütün dünyanın gidişatını etkileyeceğine dikkat çektiler. 
 
Direniş örgütleri İslami Cihad Hareketi'nin liderlerinden Hıdır Habib'in diliyle sempozyumda; "Halkımızı, Arap toplumunu ve İslam ümmetini temsilen tümüyle hak olan bir gerekçeyle, işgal yönetiminin sadece Filistin topraklarında değil bütün bölgede büyük yahudileştirme projelerini hayata geçirme şeklindeki tümüyle batıl olan uygulamalarına karşı mücadele ediyoruz." mesajını verdiler.

Hıdır Habib; "Bu tahakkümün son bulacağı Kur'an'da bize bildirilen bir vaattir. Allah bize kesin bir vaatte bulunmuştur. Rabbani fethin işaretlerine ve Filistin'in kurtuluşuna hazırlıklı olmamız gerekir." dedi. 

"Son Vaad" Heyeti, Gazze'de bugün İsrail işgal rejiminin yenilgiye uğratılması ve bağımsızlık sonrasıyla ilgili geleceğe dönük bir durum değerlendirmesi amacıyla sempozyum düzenledi. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar