FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD HAREKETİ: İRAN SİYONİST PROJELERE KARŞI DURAN TEK ÜLKE

Filistin İslami Cihad Hareketi üyesi Ahmed el-Medlel, Arap ülkeleri ile Siyonist Rejim arasındaki ilişkilerin normalleşmesi konusunda uyarıda bulunarak, “İran, Siyonist-Amerikan projelerine karşı duran tek ülkedir” dedi. 

Görüntülenme: 1325 Tarih: 19 Eylul 2021 21:39
FİLİSTİN İSLAMİ CİHAD HAREKETİ: İRAN SİYONİST PROJELERE KARŞI DURAN TEK ÜLKE

Filistin İslami Cihad Hareketi üyesi Ahmed el-Medlel, “Siyonist Rejim’le ilişkileri normalleştirme anlaşması, ahlaki bir sapma olarak görülüyor ve asıl amacı, kamuoyunu Filistin meselesinden uzaklaştırmaktır” dedi.

Ahmed el-Medlel, “Siyonist Rejimle ilişkilerini normalleştiren ülkeler bu rejime Filistinlilere karşı cinayet işlemesine daha fazla meşruiyet kazandıracak. İlişkilerin normalleşmesi, Siyonist Rejime Filistin ablukasını sürdürmesi için yeşil ışık yakmak gibidir” ifadesini kullandı.

El-Medlel, “Ne yazık ki Arap ülkeleri yanlış bir hesaplama yaptılar. Siyonist Rejimle ilişkileri normalleştirerek, kendi yönetimlerinin temellerini korumak için ABD'nin rızasını kazanabileceklerini düşünüyorlar” ifadelerinde bulundu.

Filistin İslami Cihad Hareketi üyesi sözlerini şöyle sürdürdü:

“Siyonist Rejim şu anda İran'ı Arap ülkelerinin bir numaralı düşmanı olarak göstermeye çalışıyor. Halbuki İran, bölgede ve dünyada Amerikan-Siyonist projelerine karşı duran tek ülkedir.”

Mehrnews

Yorumlar