SİYONİST GÜÇLERDEN BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE ŞAFAK BASKINLARI

 

Görüntülenme: 1267 Tarih: 09 Eylul 2021 12:43
SİYONİST GÜÇLERDEN BATI ŞERİA VE KUDÜS'TE ŞAFAK BASKINLARI

Dün gece esirlerin direnişine ve mücadelesine destek amacıyla Batı Şeria'nın değişik noktalarında ve Kudüs'te gösteriler düzenlenmesi, çatışmalar meydana gelmesinin ardından siyonist işgal güçleri bugün (9 Eylül Perşembe) sabaha doğru, bölgede şafak baskınlarını ve rutin hale getirdiği tutuklamaları yine gerçekleştirdi. 

İşgal güçlerinin sabaha doğru ve sabahın erken saatlerinde gerçekleştirdiği bu baskınlarda evlere girdiği ve sıkıca aramalar yaptığı bildirildi. 

Siyonist işgal güçleri Batı Şeria bölgesinde gece ve şafak baskınlarını gündelik hale getirmiş durumda. Hemen her gece ve özellikle de insanların sabah namazlarına kalkacakları şafak vakitlerinde baskınlar düzenleyerek, evlerinin mahremiyetlerini ihlal ediyor, dehşet saçarak çocukları korkutuyor, insanları yataklarından kaldırarak taşkınlık ediyor, evlerinde çok sıkı aramalar yaparak eşyalara zarar veriyor, özel bilgilerinin bulunduğu cep telefonu ve bilgisayar gibi araçlarına el koyuyor ve kendilerini hiçbir gerekçe ileri sürmeden tutuklayabiliyorlar. 

Dün gece yarısından önce Batı Şeria'nın farklı bölgelerinde esir hareketine destek amacıyla düzenlenen gösterilere müdahaleler yüzünden meydana gelen çatışmalar sebebiyle işgal güçleri bölgedeki emniyet tedbirlerini artırdı ve bu gece şafak baskınlarını da artırarak birçok yerde tutuklama gerçekleştirdi.  Dün gece meydana gelen çatışmalarda çok sayıda Filistinli yaralanmıştı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar