FİLİSTİN DİRENİŞ LİDERLERİ 6 ESİRİN KURTULUŞUNU DEĞERLENDİRDİ (VİDEO)

 

Görüntülenme: 1426 Tarih: 08 Eylul 2021 03:35
FİLİSTİN DİRENİŞ LİDERLERİ 6 ESİRİN KURTULUŞUNU DEĞERLENDİRDİ (VİDEO)

Filistin direniş liderleri, 6 esirin Celbu hapishanesinden kurtuluşunu Nuceba Hareketi’nin Gazze muhabirine değerlendirdi.

AHMED ELMEDLEL (İSLAMİ CİHAD): "Bu mücahitler tüneller kazarak; uzun yıllar hapsedilmenin ve esir edilmenin Filistinlinin iradesini kıramayacağını teyit etmişlerdir. Dolayısıyla onlar bu savaşın bir diğer yönünü de göstermişlerdir. Tünel kazmaya başlamaktan savaşın sonuna kadar, yani siyonist düşmanı yenene ya da onu Batı Şeria ve Kudüs topraklarından çıkarana kadar, şehit düşene kadar, siyonist düşmanla bu savaş devam edecektir. Gazze'de, Ramallah'ta, Cenin'de, Nablus'ta, Kudüs'te, gasp edilen topraklarımız kurtarılıncaya kadar siyonist düşman ile savaş durmayacaktır."
 

MUVAFFAK HAMİD (FİLİSTİNLİ ESİRLER CEMİYETİ BAŞKANI): "Bizler, Kassamlı esir ve özgürlüğe kavuşanların arasında bu 6 kişi ile iftihar ediyor ve yaptıkları bu kahramanlıkla gurur duyuyoruz, bu kahramanca fiil bize izzet veriyor. Bu kahraman esirlerin iradesi ve azmiyle aylar süren tünel kazma çalışmaları, İrlanda yöntemlerine göre inşa edilen ve nüfuz etmenin mümkün olmadığı yüksek güvenlikli Celbu hapishanesindeki İsrail emniyet sistemine rağmen özgürlüğe kavuşulabileceğini göstermektedir. Yüce Allah'tan bu kahramanların tekrar tutuklanmamaları ve özgürlüklerine tamamen kavuşmalarını niyaz ediyoruz."

kudusgunu.com

Yorumlar