İSLAMİ CİHAD'TAN GAZZE KUŞATMASI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Filistin İslami Cihad hareketinin liderlerinden biri, Siyonist rejim Gazze Şeridi'ndeki kuşatmayı kaldırmazsa direniş seçeneklerinin giderek genişleyeceğini söyledi. 

Görüntülenme: 1046 Tarih: 05 Eylul 2021 16:51
İSLAMİ CİHAD'TAN GAZZE KUŞATMASI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Filistin İslami Cihad hareketinin liderlerinden biri olan Davut Şahab, şu ifadelerde bulundu: ‘Geçişler konusunu siyasi gelişmelere bağlama politikası durdurulmalıdır, çünkü geçişler işgalci rejimin elinde halkı cezalandırmak ve herhangi bir protesto hareketini veya bu rejimin devam eden saldırılarına tepkiyi önlemek için bir araç gibi görünmektedir.

İşgalci rejim, Gazze kuşatmasını kaldırma yükümlülüklerini yerine getirmediği sürece, halk seçenekleri genişleyecektir.’

Davut Şahab aynı zamanda, Gazze sınırındaki Siyonist yerleşkelere yangın çıkaran balonların bırakılmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: ‘Bu balonlar halk baskısının araçlarıdır ve Filistinli gruplar tarafından organize edilen eylemleri gerektirmez.

Siyasi ve ulusal haklarını elde etmek için her yolu kullanmak ve işgalci rejimin çatışma ve kuşatma kurallarını dayatmasını engellemek Filistin halkının hakkıdır.’

Gazze halkı, geçen haftadan bu yana, Siyonist rejimin Gazze şeridinde devam eden kuşatmasını protesto etmek için gece mitingleri düzenliyor.

rasthaber

Yorumlar