BİR FİLİSTİNLİ AİLE DAHA EVİNİ KENDİ ELİYLE YIKMAK ZORUNDA BIRAKILDI

Yahudileştirme projeleri için sürekli Filistinlilerin arazilerini gasp eden siyonist işgal yönetimi bir yandan da onların evlerini yıkma veya kendi evlerini kendi elleriyle yıkmaya zorlama politikasını da bütün şiddetiyle sürdürüyor.  

Görüntülenme: 1218 Tarih: 27 Ağustos 2021 23:47
BİR FİLİSTİNLİ AİLE DAHA EVİNİ KENDİ ELİYLE YIKMAK ZORUNDA BIRAKILDI

Bugün (27 Ağustos Cuma) de Kudüslü bir aile, işgal altındaki Kudüs şehrinde bulunan evini yıkmaya mecbur edildi. 

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre işgal yönetimine bağlı olan Kudüs Belediyesi Semrin ailesini, işgal altındaki Kudüs'ün Silvan semtindeki Vadi Hilve Mahallesi'nde bulunan evini kendi elleriyle yıkmaya mecbur etti. 

Bu arada işgal yönetiminin, Silvan bölgesindeki Filistinlileri göçe zorlamak amacıyla orada yaşayan onlarca Filistinli aileye evlerini yıkmaları uyarıları gönderdiği belirtildi. 

İşgal rejimi, Filistinlilere kesinlikle inşaat ruhsatı vermezken, sık sık Filistinlilerin evleri hakkında ruhsatsız olduğu iddiasıyla yıkım kararı veriyor. Sonra da o evlerin sahiplerinden evlerini kendi elleriyle yıkmalarını istiyor. Çünkü yıkmamaları durumunda belediye yıkım ekipleri gönderiyor ve bu kez sahibinden evin maliyetinden daha büyük miktarda bir yıkım ücreti talep ediyor. 

Siyonist işgal rejimi Kudüs'te bu şekilde Filistinlileri evlerini kendi elleriyle yıkmaya zorlarken, bir yandan da yeni yahudi merkezleri inşa projelerini devreye sokmak suretiyle yahudileştirme faaliyetlerini bütün hızıyla sürdürüyor. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar