SİYONİST GÜÇLER KUDÜSLÜLERİ SUDAN BAHANELERLE ESİR ALIYOR

İsrail kaynaklarının verdiği bilgilere göre işgal güçleri bugün (23 Ağustos Pazartesi) sabah iki Kudüslüyü yanlarında silah taşıdıkları iddiasıyla tutukladı.  

Görüntülenme: 1360 Tarih: 23 Ağustos 2021 13:28
SİYONİST GÜÇLER KUDÜSLÜLERİ SUDAN BAHANELERLE ESİR ALIYOR

İşgal ordusunun bir sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre tutuklanan Kudüslüler Mifzak Life adı verilen bir sorgulama merkezine götürüldü. İşgal ordusu sözcüsünün, işgal askerlerinin Kudüs'ün doğusundaki Hizma geçit noktasında şüphelendiği bir aracı durdurduklarını ve yaptıkları aramada iki silah bulduklarını iddia ettiği haber verildi. 

Yapılan açıklamada söz konusu araçta bulunan iki Filistinlinin şehre silah sokma girişiminde bulunma suçlamasıyla tutuklandıkları belirtildi. 

Bu arada Vadi Hilva Bilgi Merkezi'nin verdiği bilgilere göre İsrail işgal yönetimi bugün Kudüs'teki Silvan ve Şeyh Cerrah mahallelerinden olan dört Kudüslü gencin tutukluluk sürelerini uzatma kararı aldı. 

Merkezin yaptığı açıklamada işgal yönetiminin söz konusu gençler hakkındaki soruşturmanın tamamlanmadığı iddiasıyla haklarındaki tutukluluk sürelerinin uzatılması kararının verildiğinin iddia edildiğine dikkat çekildi. 

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar