NASRALLAH'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri, direnişin destekçilerini psikolojik ve medya savaşını hafife almamaya çağırdı ve bazılarının Lübnan'da bir kriz yaratmak için pazarı ısıttığını söyledi. 

Görüntülenme: 1135 Tarih: 12 Ağustos 2021 10:28
NASRALLAH'TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Seyyid Hasan Nasrallah, Muharrem ayının üçüncü gecesi düzenlenen törende direniş yanlılarına hitaben yaptığı konuşmada, hakikati anlatmada dürüstlüğün önemine vurgu yaparak, "Bir başkasıyla anlaşmazlığa düşmek o kişiye insanlığa saldırmak anlamına gelmez. görüşüne saygı duyulduğunu ve hakarete izin verilmediğini ifade eder.'' dedi.

Hasan Nasrallah, herhangi bir din adamının veya medya mensubunun siyaset hakkında konuşmaları halinde cevap  verme hakkına sahip olduğunu belirterek, direniş destekçilerinin psikolojik savaşa karşı son derece dikkatli ve uyanık olmaları çağrısında bulundu.

Lübnan kritik bir aşamada olduğunu, zorlu ve uzun bir savaş aşamasında olduğunu vurgulayan Hizbullah lideri, ''Direnişin destekçileri uyanık olmalı ve her biri bir sorumluluk üstlenmeli.'' dedi.

Hasan Nasrullah, "Kimseyi sebepsiz yere suçlamamalıyız ve ona hakaret etmemeliyiz, kötüleme ve eleştiri farklıdır ve bu iki anlatım arasındaki fark anlaşılmalıdır." dedi.

Son zamanlarda, Hizbullah'ın Siyonist rejimin güney Lübnan'a yönelik son saldırılarına roket tepkisinin ardından, Lübnanlı Maruni Hıristiyan lider Beşara Petros el-Rai, Hizbullah aleyhinde yaptığı açıklamada, Lübnan ordusunu Hizbullah aleyhinde harekete geçmeye çağırdı. 

Parstoday

Yorumlar