SİYONİST İŞGALCİLER FİLİSTİNLİLERİN ARAÇLARINA SALDIRDI

Yahudi yerleşimciler dün gece Tubas’ın doğusundaki Teyasir askeri kontrol noktası yakınlarında Filistinlilerin araçlarına saldırdı. 

Görüntülenme: 950 Tarih: 08 Ağustos 2021 06:59
SİYONİST İŞGALCİLER FİLİSTİNLİLERİN ARAÇLARINA SALDIRDI

Tubas vilayetindeki el-Ağvar dosyasından sorumlu Mutez Bişarat, Yahudi yerleşimcilerin Filistinlilerden gasp edilen topraklar üzerinde kurulu Teyasir askeri kontrol noktasından geçmek isteyen iki aracın camlarını kırdıklarını söyledi.
 

Bu arada, Yahudi yerleşimcilerin Tubas’ın doğusundaki Beyyaratu Suud bölgesinde Filistinlilere ait araziler üzerine kurulan askeri alanın içinde yeni bir Yahudi yerleşkesi inşa etmek istedikleri belirtildi.
 

Yahudi yerleşimciler dün sabah da Cenin’e bağlı Kefer Rai beldesindeki Ebu’ş-Şevarib Dağı’nda Filistinli çiftçilere saldırdı.
 

Yerel kaynaklar, Yahudi yerleşimcilerin tarım arazilerinde çalışan İbrahim Mulhem ve arkadaşlarına saldırarak ateş açtıklarını, Mulhem’in aracına zarar verdiklerini bildirdi.
 

İşgal güçleri himayesinde Batı Şeria’da terör estiren Yahudi yerleşimciler Filistinlilerin evlerine ve araçlarına saldırıyor, zeytin bahçelerine ve tarım arazilerine zarar veriyor.
 

Dünyanın farklı bölgelerinden toplanarak işgal altındaki Filistin topraklarına yerleştirilen Yahudi göçmenler, her gün şiddetini daha da artırdıkları saldırılar ve terör eylemleriyle Filistinlileri bıktırıp topraklarından göç etmelerini sağlamayı hedefliyorlar.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar