ABBAS YÖNETİMİ SİYONİST İSRAİL'İ DESTEKLİYOR

Filistin Boykot Kampanyası Hareketi, Filistin Yönetimi’ne bağlı üst düzey yöneticiler ile İsrailli temsilciler ve işgal makamları arasında sürekli gerçekleşen toplantıların, İsrail rejimiyle normalleşmenin ötesinde işgal altındaki Filistin topraklarında sivillere karşı işlenen suçların üstünü örtme girişimlerinin yansıması olduğunu vurguladı. 

Görüntülenme: 1131 Tarih: 06 Ağustos 2021 15:26
ABBAS YÖNETİMİ SİYONİST İSRAİL'İ DESTEKLİYOR

Filistin Enformasyon Merkezi’ne ulaşan bilgilere göre, Boykot Hareketi, Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmed Mecdalani ve Fetih Hareketi Merkez Komitesi üyesi Muhammed el-Hurani’nin, İsrailli şahsiyetlerle özellikle de gazetecilerle FKÖ’nün el-Bire kentindeki merkezinde bir araya gelmesini en sert şekilde kınadı. 

Mecdalani ve el-Hurani’nin görüşüp el sıkıştığı İsrailli gazetecilerin, Tel Aviv yönetiminin işgal ettiği topraklarda sivil insanlara karşı işlediği suçları destekleyen fanatik yerleşimciler olduğunu vurgulayan hareket, Filistin halkına ve direnişlerine meydan okuyan söz konusu tehlikeli normalleşme toplantılarına son verme çağrısında bulundu.

Boykot Kampanyası Hareketi, Bakan Mecdalani'nin kızının, Filistin ve Ürdün'ün işgalci İsrail’le normalleşme planına teşvik eden EcoPeace örgütü gözetiminde gerçekleştirilen normalleşme çalıştayına katıldığına dikkat çekti.

Son olarak aktivistler, gazeteciler ve diğer Filistinli gruplar, işgal ordusunun Filistinli gazetecileri öldürmeye veya tutuklamaya devam ettiği bir dönemde İsrailli gazetecileri ve destekçilerini onurlandırmayı şiddetle eleştirdi.

 Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar