HİZBULLAH'TAN SİYONİST İSRAİL'E MİSİLLEME

Lübnan'daki Şeba Çiftlikleri bölgesinden 20 roket fırlatıldı 

Görüntülenme: 1281 Tarih: 06 Ağustos 2021 11:58
HİZBULLAH'TAN SİYONİST İSRAİL'E MİSİLLEME

Siyonist rejim işgali altındaki Lübnan toprağı olan Şeba Çiftlikleri'nin çevresindeki açık alanlara onlarca roket attığını açıklayan Hizbullah, bunun İsrail'in Lübnan'daki açık alanlara düzenlediği hava saldırılarına misilleme olduğunu belirtti.

Şimdilik karşılıklı açık alanları vurduklarına işaret eden Hizbullah, kendilerinin işgal güçlerinin askeri üssünün çevresindeki boş araziyi vurduğu mesajını verdi.

İşgal medyası Golan ve Yukarı Celile'de sirenler çaldığını geçiyor.

Hizbullah saldırıya ilişkin bir açıklama yayımladı. Açıklamasında "İsrail uçaklarının perşembe gecesi Lübnan topraklarına saldırılarına cevap olarak Şehit Ali Kemal Muhsin ve Şehit Muhammed Kasım Taha Birlikleri, Şeba Çiftlikleri'ndeki düşman mevzilerine onlarca roket attı" dedi.

İşgal medyasından haberlere göre daha önceki misilleme atışlarını Hizbullah2ın yaptığını reddeden İsrail’den bir yetkili şöyle bir ifadede bulundu: "İsrail Ordusu"nun işini zorlaştırmak istiyorsanız, o zaman sorun: Kısa bir süre önce füzeleri kim ateşledi?

Hizbullah roketlerini havada imha etmek için Demir Kubbe hava savunma sistemini çalıştıran işgal ordusu, ardından Şeba Çiftlikleri ve Habbariye'nin yüksek kesimlerine 155 mmlik top ateşi açtı.

İşgal rejimi Başbakanı Naftali Bennett, güvenlik kabinesinin toplanacağını açıkladı.

rasthaber

Yorumlar