FETİH HAREKETİNDEN BAE'YE SERT TEPKİ

Fetih hareketinin merkez komitesi üyesi Abbas Zeki, siyonist rejimle ilişkileri normalleştiren ve siyonist İsraillilere vatandaşlık veren BAE'nin Arap Birliği'nden atılmasını istedi. 

Görüntülenme: 1273 Tarih: 13 Temmuz 2021 12:39
FETİH HAREKETİNDEN BAE'YE SERT TEPKİ

Arab 21 Haber sitesine göre, Abbas Zeki, geçen Ağustos ayında imzalanan normalleşme anlaşmasından sonra siyonist İsraillilere vatandaşlık veren Abu Dabi Emiri Bin Zayid'in bir cani olduğunu belirterek BAE'nin Arap Birliği'nden atılması gerektiğini söyledi.

Arap liderlere seslenen Zeki, "Siyonistlere vatandaşlık vermek için BAE'nin kapıları açılırsa, yok edileceksiniz ve Siyonist hareketin yayılmasını durduramayacaksınız" dedi.

BAE halkını öven Zeki, "BAE halkı özgür ve büyüktür ve bu ihaneti onlara genellemeyeceğiz çünkü sadece Muhammed bin Zayid bir haindir." dedi.

BAE içinden yayınladığı haberlerle dikkat çeken 'BAE Lex' web sitesi, son zamanlarda kaynak vermeksizin verdiği haberde, son üç ay içinde yaklaşık 5.000 Siyonist'in BAE vatandaşlığı aldığını açıkladı.

ABD, Siyonist rejim ve Birleşik Arap Emirlikleri, geçen yıl 23 Ağustos'ta Siyonist rejimle ilişkilerin normalleşmesine ilişkin bir anlaşma imzalamışlardı. 

Parstoday

Yorumlar