FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN KORSAN İSRAİL'E GAZZE UYARISI

Filistin Direniş Grupları, siyonist rejimi yeniden inşa etmek için Gazze ablukasının kaldırılmasındaki gecikmenin devam etmesi halinde direnişin öfkesinin yeniden patlayacağı konusunda uyardı. 

Görüntülenme: 1146 Tarih: 08 Temmuz 2021 09:16
FİLİSTİN DİRENİŞ GRUPLARINDAN KORSAN İSRAİL'E GAZZE UYARISI

2014 savaşının yedinci yıldönümü (8 Temmuz - 26 Ağustos) vesilesiyle, Filistin Direniş Grupları, siyonist rejimin Gazze kuşatmasını kaldırmadaki herhangi bir gecikmesinin, Filistinlilerin öfkesini yeniden alevlendireceğini vurguladı.

Direniş gruplarının yayınladığı bildiride, "Filistin halkının bölgedeki en güçlü savaş makinesine karşı efsanevi direnişi, bu Mücahid halkın topraklarındaki istikrarının ve bu büyük iradenin üstesinden gelmek için her türlü teslimiyet yolunun yenilgisinin açık bir kanıtıdır.

Kudüs'ün Kılıcı' Savaşı devam ediyor ve Filistin topraklarının tamamen özgürleştirilmesine ve Filistinli mültecilerin geri dönüşüne kadar tetikte kalacağız'’ ifadelerini kullandı.

Filistin direniş grupları, işgal rejiminin direnişi silahsızlandırmada yenilmesinin ya da 2014'te Gazze'de yenilmesinin, kuşatmaya rağmen tüm gücüyle işgalci rejime karşı duran direniş için gerçek bir zafer olduğunu vurguladı.

Hamas Sözcüsü Abdul Latif el-Kanu, siyonist rejimin Gazze ablukasını kaldırmayı ve Gazze'nin yeniden inşa edilmesini geciktirmesinin ve rejimin geçişlere kısıtlamalar getirmesinin durumun yeniden patlak vermesine neden olacağını söyledi.

Filistin direniş grupları, işgalci rejimin, Gazze'de kuşatmayı sıkılaştırarak, geçişleri kapatarak ve halkın geçimini kısıtlayarak Kudüs’ün Kılıcı Savaşı’nda direnişin kazandığı zaferi çalma çabalarının hiçbir zaman başarıya ulaşamayacağını söylediler.

Rasthaber

Yorumlar