GENERAL KAANİ'DEN KUDÜS'ÜN KILICI SAVAŞI HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Gücü Komutanı General İsmail Kaani, Filistin direnişinin 12 günlük savaşta siyonist rejim İsrail’e karşı zaferinin herkesi mutlu ettiğini vurguladı. 

Görüntülenme: 1129 Tarih: 29 Mayıs 2021 15:53
GENERAL KAANİ'DEN KUDÜS'ÜN KILICI SAVAŞI HAKKINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Cumartesi günü şehit General Hicazi’nin şehadetinin kırkıncı günü dolayısıyla düzenlenen anma töreninde konuşan Kudüs Gücü Komutanı General Kaani, Filistin direnişinin bu zaferi, şehit General Süleymani ve şehit General Hicazi’nin direniş cephesine sundukları hizmetlerin sonucu olduğunu belirtti.

General Kaani, Filistin direnişi ve Gazze Şeridi halkı 15 yıllık kuşatmaya rağmen siyonist rejim İsrail’in saldırılarına karşı Filistin topraklarını savunduğunu belirterek şöyle dedi:

Gazze direnişi mazlumiyet ve yaptırımların doruğunda 12 günlük savaşın ilk 3 gününde 22 günlük savaşın hemen hemen iki katı işgal altındaki toprakları ve siyonist yerleşkeleri füze yağmuruna tuttu. Bu düzeyde başarı, direniş cephesinin iktidarını gösterdi ve Gazze direnişi 12 günlük savaşta büyük bir iktidarla çarpıştı.

Kudüs Gücü Komutanı General Kaani şöyle devam etti:

Şimdi Filistin direnişi ve uluslararası direnişin Filistin evlatlarına mesajı, Filistin’in tümünü yönetmek üzere plan yapmalarıdır. Kuşkusuz siyonist rejim İsrail bir gün Filistin topraklarını zillet içinde terk etmek zorunda alacaktır.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Kudüs Gücü İkinci Komutanı şehit General Seyyid Muhammed Hicazi bir süre önce kutsal savunma yıllarında kimyasal silahtan etkilenmesinin sebebiyet verdiği rahatsızlık yüzünden şehit düştü.

Parstoday

Yorumlar