İSKENDERUN’DA AGD’Lİ GENÇLER DÜNYA KUDÜS GÜNÜ MÜNASEBETİYLE CAMİLERE AFİŞ VE BİLDİRİ ASTI (FOTO)

 

Görüntülenme: 2742 Tarih: 08 Mayıs 2021 16:20
İSKENDERUN’DA AGD’Lİ GENÇLER DÜNYA KUDÜS GÜNÜ MÜNASEBETİYLE CAMİLERE AFİŞ VE BİLDİRİ ASTI (FOTO)

İskenderun’da AGD’li gençler Cuma günü Dünya Kudüs Günü münasebetiyle bazı camilere ve işyerlerine Mescidi Aksa ve Kudüs konusunda Müslümanlara sorumluluklarını hatırlatan afişler astı ve bildiri dağıttı.

Bildiride şu ifadelere yer verildi:

Bismillahirrahmanirrahim.

Aziz Müslümanlar! 

Bildiğiniz gibi mübarek Ramazan ayının son Cuma’sı, Dünya Kudüs Günü'dür.

Mübarek Kudüs ve Filistin toprakları ile ilk kıblemiz Mescidi Aksa on yıllardır Siyonist İsrail’in işgali altında. Ayrıca Gazze’deki 2 Milyon Müslüman, 16 yıldır Siyonist İsrail’in acımasız ablukası ve vahşice saldırıları altında hayatta kalma mücadelesi veriyor. İşgalci ve katil İsrail, Mescidi Aksa’mızı yıkarak yerine sözde Süleyman Mabedini inşa etmek için uğursuz planlarına hız veriyor. Bu bağlamda 10 Mayıs’ta Siyonistler, Mescidi Aksa’mıza büyük bir baskın düzenleme çağrısı yapıyor. İlk kıblemizin büyük bir tehlike altında olduğu bu günlerde Filistinli kardeşlerimiz tüm Müslümanlardan destek istiyor. Sizleri Mescidi Aksa’mız için sesimizi yükseltmeye davet ediyoruz.

Başta Türkiye olmak üzere tüm İslam ülkeleri Siyonist İsrail ile tüm ilişkilerini kesmeli, devlet adamları Müslüman halkın bu talebine kulak vermelidir. 

YAŞASIN MESCİDİ AKSA VE KUDÜS DAVAMIZ 

KAHROLSUN SİYONİST İSRAİL VE BÜYÜK ŞEYTAN ABD

kudusgunu.com

Yorumlar