LÜBNANLI ANALİST HADİ KABİSİ SİYONİST İSRAİL'İN DEMİR KUBBE HAVA SAVUNMA SİSTEMİNİN NEDEN İŞE YARAMADIĞINI AÇIKLADI

 

Görüntülenme: 1165 Tarih: 25 Nisan 2021 23:48
LÜBNANLI ANALİST HADİ KABİSİ SİYONİST İSRAİL'İN DEMİR KUBBE HAVA SAVUNMA SİSTEMİNİN NEDEN İŞE YARAMADIĞINI AÇIKLADI

Lübnanlı siyasi analist Hadi Kabisi Elmalume ile yaptığı röportajda, Siyonist rejime ait Demir Kubbe isimli hava savunma sisteminin neden işe yaramadığını açıkladı.
Hadi Kabisi şunları söyledi: 'Bir füze tek aşına "Demir Kubbe" adındaki İsrail Hava Savunma Sistemini rüsva etmiş ve işgal rejiminin savunmasının ne durumda olduğunu göstermiştir.
Eğer bir füze Siyonist rejimin kalbi Dimona Nükleer Tesisleri yakınına düşebiliyorsa, bu, rejim artık çok güçsüzdür anlamına gelir.
Ben, karadan havaya fırlatılan füzenin, Siyonist ordunun hava savunma sisteminin başarısını ya da başarısızlığını test etmek için atıldığına inanıyorum. Kesinlikle ve kesinlikle Demir Kubbe, füzelerin, İsrail yerleşim yerlerine düşmesine engel olamaz.
Siyonistlerin füze tespit ve imhalarını içeren savunma sistemlerinin başarısızlığı, dün Gazze'den yerleşim yerlerine 30'dan fazla füzenin atılmasında da kendini göstermiş ve İsrail ordusu sadece füze sayısını tespit edebilmişti.
Siyonist askeri analistler daha önce, işgal topraklarına yüzlerce füzenin isabet etmesi durumunda yaşanabilecek facia hakkında tedirginliklerini dile getirmişlerdi.'

kudusgunu.com

Yorumlar