DİRENİŞ CEPHESİ'NDEN MERHUM GENERAL HİCAZİ İÇİN TAZİYE MESAJLARI

Irak İslami Direniş Nuceba Hareketi Sekreteri Şeyh Ekrem el Kabi, Kudüs Gücü Komutan Vekili General Hicazi'nin şehadeti münasebetiyle İslam İnkılabı Rehberi'ne taziyede bulundular. 

Görüntülenme: 959 Tarih: 21 Nisan 2021 04:16
DİRENİŞ CEPHESİ'NDEN MERHUM GENERAL HİCAZİ İÇİN TAZİYE MESAJLARI

İslami Direniş Hareketi mensuplarının bilgi bürosuna göre , Hareketin genel sekreteri "Şeyh EkrEm el-Kabi Kudüs Gücü Komutan Vekili General Hicazi'nin şehadeti için İslam İnkılabı Rehberi İmam Hamaney’e başsağlığı diledi.

Bu rapora göre Nuceba İslami Direniş Hareketi Genel Sekreteri taziye mesajında ​​Serdar Hicazi'yi Mücahidlerin kardeşi ve arkadaşı olarak nitelendirerek şunu hatırlattı: Bu değerli komutan hayatını İslam'ı savunmak ve mazlumlara yardım etmekle geçirdi.

Bu kaybından dolayı büyük üzüntü duyduğuna atıfta bulunarak, ‘’Yüce Allah'tan Serdar Hicazi'ye merhamet etmesini ve onu en yüksek cennete yerleştirmesini diliyorum.’’ dedi.

Irak Hizbullah Hareketi Genel Sekreteri Ebu Hüseyin el Hemidavi de, İslam İnkılabı Rehberi'ne General Hicazi'nin şehadeti dolaysıyla başsağlığı dileğinde bulundu.

Dün, Lübnan'daki Hizbullah Genel sekreteri Seyid Hasan Nasrallah, Hamas siyasi bürosu başkanı İsmail Haniye ve İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad el-Nihale gibi bölgedeki bir dizi direniş liderleri taziyelerini sundular. 

rasthaber

Yorumlar