İSLAMİ CİHAD HAREKETİ'NDEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Filistin İslami Cihat Hareketi Genel Sekreteri, Filistin'de Siyonist rejimin varlığı altında seçim yapılmasının, bu rejimle bir arada yaşama imkanı anlamına geldiğini söyledi. 

Görüntülenme: 1547 Tarih: 04 Nisan 2021 19:19
İSLAMİ CİHAD HAREKETİ'NDEN SEÇİM AÇIKLAMASI

El'Alem kanalına göre, Ziyad el'Nehale,  dün yaptığı açıklamada, İslami Cihad Hareketi'nin önceliğinin seçim düzenlemek değil,  önceliğinin Siyonist rejime karşı direnmek ve mücadele etmek olduğunu söyledi. 

El'Nehale, Filistin'de Siyonist rejimin varlığı altında seçim yapılmasının bu rejimle bir arada yaşama imkanı anlamına geldiğini belirtti.

Filistin İslami Cihad hareketinin genel sekreteri, sahte bir rejimin meşrulaştırılmaması gerektiğini söyleyerek Siyonistlerin Filistin halkının topraklarına ve evlerine el koyma çabalarını karşı, direnişi ve cihadın sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

El'Nehale, rahatsız edici olanın tarih, kültür ve milliyet düşmanlarının normalleşme bayrağı altında Arap ülkelerine girmesi olduğunu belirtti.

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri el'Nehale, geçtiğimiz günlerde de Filistinli yetkililerle yaptığı görüşmede Filistin halkının Dünya Günü'nde Siyonist projeyi mağlup edeceğini belirtmişti. 

Ziyad el-Nehale, "Filistin halkı, Siyonist düşman projesini 1976'daki intifadasıyla mağlup etti ve bugün de işgal altındaki Kudüs'te ve Filistin'in tüm bölgelerinde Siyonist projelerini mağlup edecektir." açıklamasında bulunmuştu.

parstoday

Yorumlar