MOSSAD BAŞKANINDAN YENİ İDDİA

Siyonist rejim İsrail İstihbarat Bakanı, Tel Aviv ile uzlaşma anlaşmasına diğer dört ülkenin yakın zamanda katılacağını duyurdu. 

Görüntülenme: 1423 Tarih: 19 Mart 2021 09:51
MOSSAD BAŞKANINDAN YENİ İDDİA

Terör rejimi İsrail İstihbarat Bakanı Eli Cohen, Siyonist medyadan Yedioth Ahronoth'a verdiği bir röportajda, daha fazla Arap ve Afrika ülkesinin Tel Aviv ile uzlaşma anlaşması imzalamaya yaklaştığını iddia etti.

Cohen, Umman, Suudi Arabistan, Katar ve Afrika ülkesi Nijer'in siyonist İsrail ile anlaşma imzalamaya çok yakın olduğunu sözlerine ekledi.

Cohen ayrıca bir aydan kısa bir süre önce tarihi bir Sudan gezisinden döndüğünü ve geçen hafta bir ekonomik güvenlik toplantısına katılmak için Mısır'da olduğunu da söyledi.

Cohen, Arap ülkeleri ile ırkçı İsrail arasında bir anlaşmanın imzalanmasıyla ilgili olarak, "Körfezde ( Fars Körfezi) Umman, Suudi Arabistan ve Katar'a danışmanlık yapıyoruz. Ayrıca Nijer'de seçimler yapıldı ve bu da Amerikalı taraftarların lehine sonuçlanarak İsrail ile ilişkilere başlama şansını artıracak.'' dedi. 

Irkçı İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu daha önce İsrail radyosuna, diğer dört ülkenin İsrail ile bir uzlaşma anlaşması imzalama sürecinde olduğunu söylemişti, ancak isimlerinden bahsetmemişti.

Parstoday

Yorumlar