SİYONİST İSRAİL KANAL 7 TELEVİZYONU GAZZE SINIRINDA YENİ BİR İSTİHBARAT BİRİMİNİN KURULDUĞUNU DUYURDU

Siyonist rejim televizyonu Kanal 7: Direnişle çok yönlü mücadele için Gazze'de yeni bir istihbarat birimi kuruluyor. 

Görüntülenme: 1501 Tarih: 13 Mart 2021 07:55
SİYONİST İSRAİL KANAL 7 TELEVİZYONU GAZZE SINIRINDA YENİ BİR İSTİHBARAT BİRİMİNİN KURULDUĞUNU DUYURDU

Siyonist medya, ordunun, Filistin Direnişi karşısında istihbarat üstünlüğü sağlamak için Gazze'de yeni bir istihbarat birimi kurduğunu ve bu birimi ileri düzeyde teknik teçhizatlarla donattığını duyurdu.
Qodsna'nın haberine göre, Siyonist rejim televizyonu Kanal 7, ordunun Gazze'den daha fazla istihbarat toplayabilmek için kurduğu yeni birime bir takım istihbarat imkanları ve kapasitelerini naklettiğini kaydetti.
Siyonist kanal ayrıca, Gazze karargahında kurulan yeni birimin 8200 ve 9900 istihbarat birimlerini de bünyesine aldığını beyan etti.
Siyonist rejim ordusunun bu yeni projesi, Gazze'deki Filistin Direnişi hakkında daha geniş bilgi toplayarak daha dakik analizlerde bulunabilmek amacıyla hayata geçiriliyor. Mezkur istihbarat biriminde kablosuz veri analizlerinin toplanmasının yanı sıra farklı  araştırmacılara da yer verilmiş.
Siyonist kanal şöyle devam etti: Söz konusu istihbarat birimleri iki yıl önce Gazze çevresindeki güvenliğin takviye edilmesine yardımcı olmuştur. Ayrıca yeni imkanlar ve olanaklar sağlayarak Gazze'de geniş bir istihbarat şemsiyesi oluşmasına da katkı sunacaktır.
Kanal 7, rejim ordusunun Birim 8200 Komutanından şöyle nakletti: 'Bu birim geçen sene Gazze istihbarat birimine çok değerli yardımlarda bulunmuştur. Yeni istihbarat birimi kapasite geliştirmede ve güney cephesindeki zorlukların üstesinden gelmede daha büyük başarıya katkıda bulunmaktadır.
Kanal 7, rejim ordusunun Birim 9900 Komutanından da şunları aktardı: 'İstihbarat analizlerinin operasyonlara kapsamlı katılımlarıyla sıfır noktasından alınan istihbaratların özel etkileri olmaktadır.'

kudusgunu.com

Yorumlar