GENERAL KAANİ: AMERİKA'NIN KEMİKLERİNİN KIRILMA SESİ ZAMANI GELİNCE DUYULACAK

İslam Devrim Muhafızları Kuvvetleri Kudüs Gücü Komutanı İsmail Kaani, Meşhed'de düzenlenen Hayber ve Bedir Harekatları'nın şehitleri için düzenlenen anma töreninde şunları söyledi: "Düşman düşmanlık yapmazsa düşman değildir ve ABD, İslam'ın aziz komutanı Hacı Kasım Süleymani'ye suikast düzenleyerek suçlu olduğunu tüm dünyaya kanıtladı ve biz de, Amerika'nın kemiklerini kıracağız." 

Görüntülenme: 1069 Tarih: 12 Mart 2021 12:27
GENERAL KAANİ: AMERİKA'NIN KEMİKLERİNİN KIRILMA SESİ ZAMANI GELİNCE DUYULACAK

Kudüs Gücü Komutanı İsmail Kaani, "İmam Humeyni mektebi, terbiyet için en iyi üniversite idi ve şimde de öyle. Dünün Mukaddes Savunma savaşının asker ve şehitleri ve bugünün cihatçı yöneticileri bu üniversitenin öğrencileridir." diye belirtti. 

Kudüs Gücü komutanı, "Bu mektebin şehitleri uygulamada sahadaydılar ve ellerinin altındakileri kendi amelleriyle eğittiler. Dünün Mukaddes Savunma savaşçıları bugünün cihatçı liderleridir ve hepimiz görüyoruz ki, Sayın Kalibaf meclis başkanlığını devraldığından beri, parlamentoda gerçekten büyük bir değişim görülüyor ve bu değişim yolu ve cihatçı liderlerden faydalanmanın devam etmesi gerekiyor." açıklamasında bulundu. 

rasthaber

Yorumlar