SİYONİST WALLA SİTESİ: GENERAL KAANİ SÜLEYMANİ'NİN İNTİKAMINI ÇOK SES GETİRECEK BİR EYLEMLE ALMA PEŞİNDE

Siyonist Walla sitesi, Umman Denizi'nde İsrail'in ticari gemisini hedef almanın, İran'ın gizli bir İsrail operasyonuna cevabı olduğunu iddia etti. 

Görüntülenme: 1248 Tarih: 09 Mart 2021 17:17
SİYONİST WALLA SİTESİ: GENERAL KAANİ SÜLEYMANİ'NİN İNTİKAMINI ÇOK SES GETİRECEK BİR EYLEMLE ALMA PEŞİNDE

Bu doğrultuda, üst düzey bir güvenlik yetkilisi önceki iddianın aksine İsrail gemisine yapılan saldırının, Kudüs Komutanına (Şehit Süleymani) veya  Nükleer enerji bilim adamı (şehit) Muhsin Fahrizade'ye düzenlenen suikasta karşı bir cevap olmadığını söyledi.
Bu site, İsrail'deki bazı istihbarat kaynaklarının öngörülerine göre, Kudüs Gücü İsrail'den İranlı yetkililerin intikamını almak için uygun bir fırsat kolluyor.
Bir başka askerî üst düzey yetkili (şehit) Kasım Süleymani'nin yokluğunun hâlâ İran'ın askeri güçleri üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu iddia ederek şunu vurguladı: General Kaani, şiddetle intikam peşinde olanlardan biri ve bu intikamın oldukça yankı uyandırmasını ama İran için çokta masraflı olmamasını istiyor.

Not: Facebook kullanıcılarının bu haberi paylaşırken ceza almamaları için General Kaani'nin fotoğrafını bu haberde kullanmadık.

kudusgunu.com

Yorumlar