MALATYA’DA NATO’DAN ÇIKILSIN/ÜSLER KAPATILSIN VE MESCİDİ AKSA’YA SAHİP ÇIKILSIN FERYADI YÜKSELDİ (VİDEO-FOTO)

Kürecik Nato Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi tarafından 5 Mart Cuma günü Malatya Soykan Meydanı’nda düzenlenen basın açıklamasında Nato’dan Çıkılsın/Üsler Kapatılsın ve Mescidi Aksa’ya Sahip Çıkılsın feryadı yükseldi. 

Görüntülenme: 3018 Tarih: 06 Mart 2021 03:27
MALATYA’DA NATO’DAN ÇIKILSIN/ÜSLER KAPATILSIN VE MESCİDİ AKSA’YA SAHİP ÇIKILSIN FERYADI YÜKSELDİ (VİDEO-FOTO)

İki senedir düzenli olarak her ayın ilk Cuma gününde bir araya gelerek Terörist NATO’ya ve Üslerine Hayır diyen inisiyatif üyeleri okunan basın açıklamasında Mescid Aksa’ya yönelik Siyonist baskınlara ve 16 yıldır ağır ve acımasız bir abluka altında olan Gazze’deki ağır ekonomik şartlara dikkat çekerek tüm İslam ülkelerini göreve çağırdılar.

‘Nato’dan Çıkılsın Üsler Kapatılsın’, ‘Kürecik İncirlik Kapatılsın’, ‘Yanke Go Home’, ‘Katil ABD Türkiye’den Defol’, ‘Katil Nato Türkiye’den Defol’, ‘Kahrolsun ABD Kahrolsun İsrail’, ‘Mescidi Aksa Onurumuzdur’, ‘Müslüman Uyuma İlk Kıblene Sahip Çık’, ‘Kahrolsun Suudi Amerika’, ‘İşbirlikçi Krallar Hesap Verecek’, ‘Gazze’ye Selam Direnişe Devam’, ‘Gazze Halkı Yalnız Değildir’ ve ‘Malatya’dan Gazze’ye Direnişe Bin Selam’ sloganlarının atıldığı eylemde basın açıklamasını inisiyatif adına Abdullah Ertekin okudu.

Okunan basın açıklamasının tam metni şu şekildedir:

Bismillahirrahmanirrahim.

Değerli basın mensupları ve aziz vatandaşlarımız!

Her ayın ilk Cuma gününü ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır Cuması’ olarak ilan edişimizin 2. Yıldönümünde ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır’ demek ve ilk kıblemiz Mescidi Aksa’ya yönelik Siyonist saldırıları kınamak için gerçekleştirdiğimiz basın açıklamasına hoş geldiniz. Hepinize hayırlı cumalar diliyoruz.

Kıymetli basın mensupları ve muhterem vatandaşlarımız!

Bildiğiniz gibi, bizler, ‘Kürecik NATO Radar Üssüne Hayır İnisiyatifi’ olarak iki sene önce her ayın ilk cumasında ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır’ demek için Siyonist İsrail’in güvenliğine hizmet eden ‘Kürecik NATO Radar Üssü’nün bulunduğu Seyid Battal Gazi’nin şehri Malatya’mızda basın açıklamaları düzenlemeye başladık.  

Hatırlanacağı üzere her basın açıklamamızda kamuoyuna şunu deklare ettik:

‘Biz, tüm siyasi partileri ülkemizin NATO’dan çıkması ve üslerin kapanması yönünde ortak irade göstermeye ve karar almaya; ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarını, alimleri, aydınları ve kanaat önderlerini; siyasi partileri bu konuda cesaretlendirecek açıklamalar yapmaya davet ediyoruz.

Biz, ülkemizde anti emperyalist ve anti Siyonist bilincin artması ve kök salması ve ayrıca Türkiye’nin NATO’dan çıkması ve üslerin kapanması talebimizi gündeme getirmek için her ayın ilk Cumasında burada olacağız  inşallah. Başta siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere toplumun tüm kesimlerini bir kez daha bu önemli konuda harekete geçmeye çağırıyoruz.’

Geride bıraktığımız iki senenin sonunda gördük ki bu konuda daha çok çalışmamız gerekmektedir. Yüzbinlerce vatandaşımız ülkemizdeki ABD elçiliklerinin ve NATO üslerinin önünde toplanıp ‘KATİL AMERİKA- KATİL NATO TÜRKİYE’DEN DEFOL’ diye haykırmadıkça, siyasi partilerimiz halkımıza seçim vaadi olarak ‘NATO’dan çıkacağız, ABD ile stratejik ortaklığa son vereceğiz ve ülkemizdeki fitne yuvası ABD elçiliklerini kapatacağız’ sözünü vermedikçe, Sivil Toplum Kuruluşlarımız, aydınlarımız ve alimlerimiz bu önemli konuyu gündemlerinin birinci sırasına almadıkça biz meydanlarda olmaya ve bu konuyu gündemde tutmaya devam edeceğiz biiznillah.

Ülkemizdeki tüm askeri darbelerde katil ABD ve NATO’nun elinin bulunduğunu herkes bilmektedir. İşte, Şubat ayını geride bıraktık. 28 Şubat post modern darbesinin yıldönümü geçti. Hatırlayalım lütfen! 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a ABD elçiliği tarafından hangi şartlar dayatılmaya çalışılmıştı. Terörist ABD, Başbakan Erbakan hocamıza 18 maddelik bir ültimatom vermişti. Rahmetli Erbakan hoca, bu ültimatomdaki maddeleri yerine getirmeyi reddedince de hükümetine karşı yerli işbirlikçiler eliyle 28 Şubat post modern darbesi yapılmıştı. Bu darbenin arkasında ABD emperyalizmi, NATO ve Siyonizm vardı. Biz millet olarak yaşanan bu hadiseleri unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Aziz halkımız ve kıymetli basın mensupları!

Büyük Şeytan ABD, Batı Asya ülkelerindeki varlığını güçlendirmek için terörist NATO kılıfı altında Irak’taki askerlerinin sayısını beş yüzden 4 bine çıkarma kararı aldı. Halbuki Irak parlamentosu, ülkedeki işgalci ABD askerlerinin tamamını Irak’tan çıkarma kararı almıştı. Irak halkı da yaptıkları milyonluk gösterilerle terörist ABD askerlerinin bu ülkeyi bir an önce terk etmesini istemişti. ABD, yine şeytanlık yaparak askerlerini NATO şemsiyesi altında bu ülkede tutmak istiyor.

NATO demek, ABD demektir. NATO, ABD’nin komutası altındadır. Bu, ABD’nin yeni bir ayak oyunudur. NATO, Irak’taki varlığını IŞİD’i engellemek için arttırdığını iddia etmektedir. Fakat bu iddianın tam tersine, Irak’ta ve Suriye’de IŞİD’i ve diğer terör örgütlerini ortaya çıkaran, besleyen ve büyüten büyük Şeytan ABD’nin bizzat kendisidir. Tüm görüntüler ve deliller bunu açıkça göstermektedir. ABD bölgedeki terör örgütlerine tırlar dolusu mühimmat yardımı yapmakta ve onları helikopterleriyle bir bölgeden başka bir bölgeye taşımakatadır.

Fakat büyük Şeytan ABD ve NATO şunu unutmamalıdır ki, bölge halkları ve bu halkların bağrından çıkan Direniş Cephesi eninde sonunda işgalci ABD askerlerini tabutlar içerisinde ülkelerine gönderecektir. Ülkelerine yatay olarak gitmek istemiyorlarsa dikey olarak bu bölgeyi bir an öne terk etmelidirler.

Çok kıymetli vatandaşlarımız!

Mescidi Aksa’da yaşanan son gelişmeler bizleri tedirgin etmektedir. Filistin topraklarını işgal eden Siyonist rejimin, Kudüs’ün İslami kimliğini değiştirme girişimlerine hız vermesi asla kabul edilemez.

Tüm İslam ülkelerine ve uluslararası topluma işgal altındaki Kudüs ve Mescidi Aksa’yı gasıp İsrail’in barbarca saldırılarından koruma çağrısı yapıyoruz.

Siyonist İsrail’in Mescidi Aksa’yı zaman ve mekan olarak bölme, baskınlar düzenleme ve cami altında kazılar yaparak Mescidi Aksa’yı yıkma girişimlerine karşılık  İslam ülkelerinde halklar bir an önce ayağa kalkmalıdır.  

Türkiye’mize bu konuda büyük görevler düşmektedir. Hükümet, Siyonist İsrail’in bu pervasızlığına sözle değil eylemle de cevap vermelidir.

Bu çerçevede Mavi Marmara konusunda Katil İsrail’le yapılan zillet anlaşması ve Siyonist İsrail devletiyle yapılan gizli –açık tüm anlaşmalar iptal edilmeli, terör devleti İsrail ile başta siyasi, iktisadi, askeri ve istihbari olmak üzere  tüm ilişkiler kesilmelidir.  Hem İsrail hem de Türkiye vatandaşı olan Yahudilerin İsrail’de askerlik yapmasına izin veren kanun iptal edilmeli, Siyonist elçilik kapatılmalı, Siyonist İsrail’in güvenliğini sağlayan Malatya Kürecik NATO Üssü’ndeki radar sökülmeli, büyük Şeytan ABD ile stratejik ortaklığa son verilmeli ve NATO’dan hemen çıkılmalıdır. Gasıp İsrail’in Akdeniz’den çaldığı doğalgazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya satma sevdasından vazgeçilmelidir.

Bu saydığımız adımlar atılmadığı sürece sadece konuşmanın ve hamasi nutuklar atmanın hiçbir anlamı yoktur. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi, ‘Siyonist İsrail sözden değil güçten anlar.’

Ayrıca Siyonist İsrail ile açıkça ilişki kuran Suudi Amerika’yı, Mısır’ı, Birleşik Arap Emirlikleri’ni, Umman’ı, Bahreyn’i, Sudan’ı ve diğer Arap krallıklarını şiddetle lanetliyoruz.

Öte yandan 15 yıldır Siyonist kuşatma ve saldırı altındaki Gazze Şeridi’nde yaşamak imkansız hale geldi. 2006 yılından bu yana bölgeye yakıt, gıda, ilaç ve inşaat malzemelerinin girişini engelleyen korsan İsrail’in yüzünden Gazze’de işsizlik oranı %49’a ve yoksulluk oranı da %56’ya yükseldi. Tüm İslam ülkeleri Gazze ile siyasi ve iktisadi yönden dayanışma içerisinde olmalıdır.

Biz Malatya’dan Gazze ile dayanışma içerisinde olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz. Ekmeğimizi Gazze ile bölüşmeye devam edeceğiz.

Ya Rabbi! Tüm Müslümanları,  dünyadaki  tüm mazlum ve mustazaf halkları  arzına varis kıl, müstekbirlerin saltanatlarını bizim ellerimizle devir, zalimlerden intikamını bizlerin eliyle al. Hepimizi en kısa zamanda  özgür Kudüs’te ve  Mescid-i Aksa’da  buluştur.

 Yaşasın özgür Kudüs!

 Yaşasın Filistin!

 KAHROLSUN AMERİKA KAHROLSUN İSRAİL!

Kıymetli Vatandaşlarımız ve Değerli Basın Mensupları!
2 NİSAN 2021 Cuma günü ‘NATO’ya ve Üslerine Hayır’ demek için yine burada buluşmak üzere hepinizi yüce Allah’a emanet ediyoruz.

 KÜRECİK NATO RADAR ÜSSÜNE HAYIR İNİSİYATİFİ 

Not: Videonun tamamını youtube kanalımızdan izlemek için 'NATO'YA VE ÜSLERİNE...' yazısının üzerine dokunun/tıklayın. Videomuzu beğenip paylaşmayı ve DÜNYA KUDÜS GÜNÜ kanalımıza abone olmayı ihmal etmeyiniz lütfen.

kudusgunu.com

Yorumlar