BAHREYN İSLAMİ HAREKETİ SİYONİST İSRAİL İLE İŞBİRLİĞİ YAPAN REJİMİ YIKMAKTA KARARLI

Bahreyn İslami Hareket lideri Şeyh İsa Kasım, dikta Bahreyn rejiminin zalimce girişimleri ve Suudi rejiminin askeri desteklerinin bu ülke halkının azim ve iradesini kıramayacağını belirtti. 

Görüntülenme: 1195 Tarih: 14 Şubat 2021 15:55
BAHREYN İSLAMİ HAREKETİ SİYONİST İSRAİL İLE İŞBİRLİĞİ YAPAN REJİMİ YIKMAKTA KARARLI

Bahreyn inkılabının 10. yıldönümü münasebetiyle  ''Zafere kadar direniş''  sloganı adı altında bir etkinlik, dün Şeyh İsa Kasım'ın huzurunda Kum kentinde düzenlendi.

İranpress'in verdiği habere göre, Şeyh İsa Kasım sözkonusu merasimde, Bahreyn halkının köklü bir değişim sebebiyle başlattığı kıyamından on yıl geçtiğini belirterek, tüm muhalif grupların tutumunun zafere ulaşmak olduğuna vurgu yaptı.

Bahreyn İslami Hareket Lideri Şeyh İsa Kasım açıklamalarında, Bahreyn halkının ülkedeki mevcut durumun ıslahı için  başlattığı kıyamın devam edeceğine işaret ederek, hükümetin irticai ve zalimane yöntemler izlediği bunun da Bahreyn halkının istekleriyle uyuşmadığını belirtti.

Şeyh Kasım, Suudi rejimin baskıları, işkence ve baskı yönteminin Bahreyn halkının sesini kısamayacağını belirtti.

Şeyh İsa Kasım konuşmasında ayrıca  Bahreyn Halk Hareketi'nin amacının intikam veya uzlaşma olmadığını aksine insan onurunun gerçekleştirilmesi, hakların gerçekleştirilmesi, kutsallıkların savunulması, vatanın birliği olduğunu söyledi.

Bahreyn, 14 Şubat 2011'den beri Al Halife rejimine karşı bir halk ayaklanmasına sahne olmaktadır. 

Parstoday

Yorumlar