NETANYAHU'DAN BERCAM'A MÜDAHİL OLMA ÇABASI

İbranice yayın yapan haber medyası Siyonist Rejim elebaşısı Binyamin Netanyahu'nun Siyonist Rejim ulusal güvenlik danışmanını, Amerika'nın İran ile BERCAM hususundaki müzakerelerine istişare sorumlusu olarak atadığını duyurdu. 

Görüntülenme: 1311 Tarih: 12 Şubat 2021 09:18
NETANYAHU'DAN BERCAM'A MÜDAHİL OLMA ÇABASI

Siyonist Rejim Sitelerinden Walla sitesi  Cuma günkü raporunda  Siyonist Rejim başbakanı Netanyahu'nun İsrail ulusal güvenlik danışmanı Meir bin Şabat'ı  Amerika başkanı Joe Biden hükümeti ve bölgesel ortaklarının İran'ın nükleer anlaşması müzakereleri için temsilci atadığını duyurdu. 

Bu rapora göre Şabat geçen gün  Amerika ulusal güvenlik danışmanı Jake Sullivan ile görüntülü bağlantısında uzun süreli  İran ve diğer konular hakkında görüştü. 

Netanyahu ayrıca  İran'ın nükleer anlaşması hususunda, gelecek haftalarda  Siyonist dışişleri bakanı, savaş bakanı ve üst düzey güvenlik, istihbari ve dış siyaset sorumluları ile toplantı düzenlemek istiyor. 

Netanyahu ve Siyonist Rejim makamlarının İran karşıtı istişareleri ve girişimleri aslında bu rejimin Amerika'nın nükleer anlaşmaya dönmesi ihtimalinden ne denli kaygılı olduğunu gösteriyor. 

Parstoday

Yorumlar