KORSAN İSRAİL'DE ÇOCUKLAR ARASINDA İNTİHAR EĞİLİMİ ARTIYOR

Siyonist rejim İsrail Çocuk Konseyi tarafından hazırlanan yeni bir rapor, bu öğretim yılında işgal altındaki Filistin'de İsrailli çocuklar arasında intihar düşüncesine yönelik psikolojik tedavinin yüzde 40'tan fazla arttığını gösteriyor. 

Görüntülenme: 1241 Tarih: 02 Şubat 2021 14:48
KORSAN İSRAİL'DE ÇOCUKLAR ARASINDA İNTİHAR EĞİLİMİ ARTIYOR

Siyonist rejim İsrail Eğitim ve Öğretim Bakanlığı Psikoloji ve Danışmanlık Hizmetleri Departmanı tarafından sağlanan rakamlara göre, 2020 Eylül ve Aralık arasında 340 İsrailli öğrenci intihar düşüncesi nedeniyle tedavi edildi. 2019 yılının aynı döneminde bu rakamın en az  240 öğrenci olduğu bildirildi. 

Mart-Mayıs 2020 arasında Corona virüsünün yaygın salgını nedeniyle işgal altındaki bölgelerde eğitim danışmanları, mevcut vakalara ek olarak, öğrencilerden on binlerce yeni tedavi talebi olduğunu bildirdi.

İsrail Ulusal Çocuk Konseyi raporu, kanuni yaş altındaki çocukların tedavi merkezlerinde çocuklara karşı cinsel istismarın 2020 yılında bir önceki yıla oranla yüzde 24 arttığını gösteriyor.

Öte yandan Siyonist rejime ait Kanal 13, Siyonist ordunun yayınladığı resmi istatistiklere göre 2020 yılında başlıca nedeni intihar olan 28 siyonist askerin öldüğünü açıkladı.

parstoday

Yorumlar