İRAN'DAN KORSAN İSRAİL'İN SALDIRI TEHDİDİNE CEVAP GECİKMEDİ

İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü, "Siyonist rejimin İran’a karşı en ufak bir hatasını görürsek, hem İran'a saldırmak için hazırlanan füze üslerini vururuz hem de mümkün olan en kısa süre Hayfa ve Tel Aviv'i yok ederiz” dedi. 

Görüntülenme: 1133 Tarih: 28 Ocak 2021 19:48
İRAN'DAN KORSAN İSRAİL'İN SALDIRI TEHDİDİNE CEVAP GECİKMEDİ

İran Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü, Tuğgeneral Ebulfazl Şikarçi, Siyonist rejim Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi’nin İran’a yönelik son tehditlerini psikolojik bir savaş olarak nitelendirdi ve şu ifadelerde bulundu: ‘Onlar, İran İslam Cumhuriyeti silahlı kuvvetlerinin gücünü ve otoritesini henüz anlamadılar. 

Siyonist rejimin Genelkurmay Başkanının tehditleri psikolojik savaştır ve eğer bu tehditler gerçekse, gerçekten de bu bir hayaldir. 

İslam İnkılabı Rehberi’nin geçmişte söylediği gibi, Siyonist rejimin İran'a yönelik en ufak bir hatasını görürsek, hem İran'a saldırmak için hazırladıklarını söyledikleri füze üslerini vuracağız hem de en kısa sürede Hayfa ve Tel Aviv yerle bir edeceğiz. 

Onlar, İran'ın kabiliyetinin farkında değiller ve bu henüz onlara gösterilmedi ama bu kabiliyetlerin bir bölümü bu tatbikatta ortaya çıktı. Bu kabiliyetle, İmam Hamanei’nin de buyurduğu gibi en kısa sürede Tel Aviv kesinlikle yerle bir edilecek ve onlar bir hata yaptıkları takdirde kendi çöküşlerini görecek ve hatta çöküşlerinin zamanlamasını ilerleteceklerdir. 

Siyonist rejim çöküşten daha azını düşünmemeli ve gelecek için planlar yapmamalıdır. 

Bugün Siyonist rejimin çöküşü gündemdedir, bu rejim kesinlikle çökmelidir ve gerçekten Müslüman Ümmete çok büyük zararlar veren bölgedeki bu kanserli tümörün çökmesi gerekiyor.’ 

Rasthaber

Yorumlar