BOSNA ŞEHİDİMİZ SELAMİ YURDAN'IN AİLESİNE 'ŞEHİD SERDAR SÜLEYMANİ YÜKSEK FEDAKARLIK ÖDÜLÜ' VERİLDİ

 

Görüntülenme: 2566 Tarih: 27 Ocak 2021 17:56
BOSNA ŞEHİDİMİZ SELAMİ YURDAN'IN AİLESİNE 'ŞEHİD SERDAR SÜLEYMANİ YÜKSEK FEDAKARLIK ÖDÜLÜ' VERİLDİ

3 Ocak 2020 tarihinde Amerikan hava saldırısında şehid olan Kudüs Gücü komutanı General Kasım Süleymani’nin şehadetlerinin birinci yıldönümleri dolayısıyla Dr. Ali Ekber Velayeti başkanlığındaki “Uluslararası Şehid Serdar Süleymani’yi Anma Kurulu” tarafından Bosna şehidimiz Selami Yurdan adına gönderilen takdir belgesi ve “Şehid Serdar Süleymani Yüksek Fedakarlık Ödülü” şehidimizin ailesi adına ağabeyi Recai Yurdan kardeşimize teslim edildi.
Şehidimizin ağabeyi Recai Yurdan ödül teslimi sırasında yaptığı konuşmada, Selami Yurdan’ın mazlum Müslümanları savunmak için gittiği Bosna’da kurşun yağmuru altında şehit olduğunu belirterek, “Selami’nin en büyük arzusu Kudüs ordusuna katılmaktı, bu yolda savaşıp şehit olmak istiyordu, çok arzuladığı şehadete Bosna cephesinde ulaşmış oldu” dedi. 
Şehid Serdar Kasım Süleymani’nin ümmetin ve Kudüs’ün şehidi olduğunu belirten Recai Yurdan, “Şehid Serdar, dünyanın dört bir yanında hep Müslümanların yardımına koştu. Bir cepheden başka bir cepheye geçti. Onun en büyük savaşı Siyonist düşmana karşı sürdürdüğü savaştı ve sonuçta dünyanın en büyük haydutu Amerika’nın saldırısı sonucu Kudüs yolunda şehit oldu. Allah bizleri şehitlerimizin yolunda sabit kadem eylesin ve bizleri onların şefaatinden mahrum bırakmasın” dedi.

Yorumlar