ŞEHİT YUSUF ERİN'İN AİLESİNDEN 'EKMEĞİMİZİ GAZZE-LÜBNAN-YEMEN İLE BÖLÜŞÜYORUZ' SALİH AMELİNE DESTEK

Gazze(Filistin)-Lübnan-Yemen Halkları İle Dayanışma İnisiyatifi'nin öncülüğünde başlatılan 'Ekmeğimizi Gazze-Lübnan-Yemen İle Bölüşüyoruz' salih ameline, görev başındayken tekfirci IŞİD teröristleri tarafından şehit edilen polis memuru Yusuf Erin'in ailesinden destek geldi. 

Görüntülenme: 1693 Tarih: 13 Ocak 2021 07:26
ŞEHİT YUSUF ERİN'İN AİLESİNDEN 'EKMEĞİMİZİ GAZZE-LÜBNAN-YEMEN İLE BÖLÜŞÜYORUZ' SALİH AMELİNE DESTEK

Gazze(Filistin)-Lübnan-Yemen Halkları İle Dayanışma İnisiyatifi  tarafından konu ile ilgili olarak sosyal medyada şu açıklama yapıldı:

'2016 yılında Gaziantep'te görev başındayken  IŞİD'li teröristlerin saldırısı sonucu  şehit olan Batmanlı Yusuf Erin'in ailesi Gazze ve Yemen'deki ihtiyaç sahibi şehit ailelerine dağıtılmak üzere maddi yardımda bulundu. Şehit ailesi adına açıklama yapan anne Hüsna Erin şunları söyledi:

'Biz bir şehit ailesi olarak Gazze, Lübnan ve Yemen'deki şehit ailelerinin acısını  derinden hissediyoruz. Benim mütebessim çehreli oğlum karıncayı bile incitmekten çekinirdi. Kendisine verdiğimiz İslamî terbiye gereği Gazze, Filistin ve Kudüs konusunda çok  duyarlıydı. Gazze'ye yardım toplamak için yapılan  kermeslerde bizlere yardım ederdi. Biz, kardeşlerimizin başlatmış olduğu bu salih amele destek vererek  oğlumuzun ruhunu da inşallah şad etmiş olacağız. Herkesi Ekmeğimizi Gazze-Lübnan- Yemen İle Bölüşüyoruz salih ameline destek vermeye davet ediyoruz. Siyonist ve emperyalist saldırı ve ambargo altındaki bu kardeşlerimizle en azından ekmeğimizi bölüşelim.'

İnşallah önümüzdeki günlerde bu fedakar şehit ailesinin yardımı Gazze ve Yemen'deki ihtiyaç sahibi şehit ailelerine ulaştırılacak. Sizler de bu salih amele ev ve iş yerlerinize koyacağınız kumbaralarla destek olabilirsiniz.'

GAZZE(FİLİSTİN)-LÜBNAN-YEMEN HALKLARI İLE DAYANIŞMA İNİSİYATİFİ

Yorumlar