INSTAGRAM MALATYA'DA YAPILAN NATO'YA VE ÜSLERİNE HAYIR EYLEMİNİN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞAN YAYIN YÖNETMENİMİZ KEMAL KEMAHLI'NIN HESABINI KAPATTI

Facebook'un sahibi olduğu instagram, geçtiğimiz Cuma günü Malatya'da düzenlenen Nato'ya ve Üslerine Hayır eyleminin fotoğraflarını kendi hesabında paylaşan Kudüs Günü haber sitesi yayın yönetmeni Kemal Kemahlı'nın hesabını kapattı. 

Görüntülenme: 1617 Tarih: 12 Ocak 2021 17:46
INSTAGRAM MALATYA'DA YAPILAN NATO'YA VE ÜSLERİNE HAYIR EYLEMİNİN FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞAN YAYIN YÖNETMENİMİZ KEMAL KEMAHLI'NIN HESABINI KAPATTI

Facebook'un sahibi olduğu instagram, geçtiğimiz Cuma günü Malatya'da düzenlenen Nato'ya ve Üslerine Hayır temalı basın açıklamasının fotoğraflarını kendi hesabında paylaşmasını gerekçe gösterek Kudüs Günü haber sitesi yayın yönetmeni Kemal Kemahlı'nın hesabını kapattı. Böylece Kemahlı'nın facebook hesabı da otomatik olarak kapanmış oldu.

Son dönemde Facebook, Filistinli direnişçi Müslümanlar başta olmak üzere Direniş Cephesine destek veren haber sitelerinin, televizyonların, yazarların, aktivistlerin ve şahısların hesaplarını kendince yasa dışı kurum ve kuruluşlara destek verdikleri iftirasıyla kapatmaktadır. 

Son günlerde ON4 TV, Rast Haber, İslami Analiz, Ekran Gazetesi gibi Direniş Cephesi yanlısı yayın yapan medya organları ve bunların yayın yönetmenlerinin hesapları birbiri ardına Facebook tarafından kapatıldı.

Facebook, bugün de İngilizce dilinde uluslararası yayın yapan İran'a ait Press TV'nin sayfasını hiçbir haklı gerekçe göstermeden kapattı. 

kudusgunu.com

Yorumlar