TUĞGENERAL KAANİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Tuğgeneral İsmail Kaani, Kirman kentinde Şehit General Kasım Süleymani için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, direniş cephesinin her geçen gün daha da güçlendiğine işaretle, "Hac Kasım mektebinin öğrencileri, Amerikalılar'ı bölgeden çıkaracak" dedi. 

Görüntülenme: 1182 Tarih: 07 Ocak 2021 20:45
TUĞGENERAL KAANİ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Törende konuşan Tuğgeneral Kaani, Şehit General Kasım Süleymani'yi rahmetle yad ederek, "Bu tören aslında komutan şehide olan bağlılığımızı göstermek için organize edilmiştir. Hak Cephesi'nde değerli şehitlerin arkasında ilerlemeye devam edebilmemiz için Yüce Allah'tan bize başarılar sunmasını diliyoruz." dedi.

ABD'ye iki tokat indirildiğine dikkat çeken Komutan Kaani, "bu cinayetin intikamını almak için düşman indirilen ilk tokat, Şehit Süleymani'nin dev cenaze töreniydi ve ikinci tokatta ABD'nin üssüne düzenlenen füzeli saldırı ve ABD mehabetinin kırılmasıydı." diye konuştu.

 

Direnişin İslam ile aynı olduğunu anlatan Tuğgeneral Kaani, "Bizler İslam Peygamberi Hz. Muhammed'in (s.a.a) ve Hz. İmam Hüseyin'in (a.s) torunlarıyız. Peygamber Efendimiz bize namaz kuralları ile birlikte direniş yolunu da öğretmiştir." ifadelerinde bulundu.

Tuğgeneral Kaani, Direniş Cephesi düşmanlarına seslenerek, şunları kaydetti:

"İslami Direniş Cephesi'ne göz dağı vermek isteyen düşman, en büyük kusurlarından birinin mantıktan yoksun olduğunu bilmelidir. Şehit Süleymani'nin yolu değişmeden devam edecek ve Direniş Cephesi günden güne güçlenecektir. Ayrıca ona destek sağlamayı sürdüreceğiz.”

Şehit General Süleymani suikastına dair Tuğgeneral Kaani, "Cinayet işleyenlerden intikam alma süreci ilk andan itibaren başlamış ve son noktaya kadar devam edecektir. Cinayet faillerine şunu şunu ifade etmek isterim; Artık kendi evinizde bile huzur içinde olmayacaksınız. Evinizin içinde de intikam alınabilir.

Korgeneral Süleymani suikastının failleri özellikle Donald Trump, bundan sonraki hayatları ile ilgili bilgi edinmek için Salman Rüşdi’nin (İslam düşmanı olan Hint asıllı Britanyalı yazar) derslerine katılmalı. Kahramanımıza suikast yapıp sonra rahatça yaşamak gibi bir şey yok." diye konuştu.

parstoday

Yorumlar