İSMAİL HENİYYE GÜÇLÜ SÜTUN TATBİKATINI DEĞERLENDİRDİ

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, Gazze'de düzenlenen Güçlü Sütun tatbikatının güç, birlik ve hazırlık mesajı olduğunu dile getirdi.  

Görüntülenme: 1319 Tarih: 31 Aralık 2020 09:06
İSMAİL HENİYYE GÜÇLÜ SÜTUN TATBİKATINI DEĞERLENDİRDİ

Heniyye dün akşam, Güçlü Sütun tatbikatını organize eden Ortak Operasyonlar Odası'nı ve bu tatbikata katılan mücahitleri ve direnişçileri selamlamak ve kendilerine takdirlerini sunmak amacıyla yayınladığı mesajında bu tatbikatı organize eden bütün Filistinli direniş gruplarını tebrik ettiğini dile getirdi. 

Heniyye, bu tatbikatın, Filistin'deki direniş gruplarının Ortak Operasyonlar Odası çevresinde ortak bir faaliyet gerçekleştirmesi suretiyle Filistin direnişinin gelecekte izleyeceği yolu, alacağı şekli göstermesi açısından anlamlı olduğunu vurgulayarak, bunun Filistin halkının direniş seçeneğinde ısrarlı olduğunu gösterdiğini, bu amaçla da direnişin araçlarını geliştirmek, bu alanda güçlerini birleştirmek için çalışmak istediğini ortaya koyduğunu belirtti. 

Heniyye, Güçlü Sütun tatbikatının bir güç mesajı, aynı zamanda Gazze'deki direniş gruplarının ortak bir birlik mesajı ve Filistin'deki direnişçilerin her an hazırlıklı olduklarını ortaya koyan bir mesaj niteliği taşıdığını vurguladı. 

Heniyye, türünün ilki olan böyle bir tatbikatın Filistin'de sahada aktif olarak yer alan direniş güçlerinin mücadele meydanında birlikte hareket etmelerini teyit etmesi açısından özel bir anlam taşıdığını belirtti. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar