ULUSLARARASI GENERAL SÜLEYMANİ SİTESİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Şehit Korgeneral Kasım Süleymani'nin Şehadetinin birinci Yıldönümünün yaklaşmasıyla eş zamanlı olarak 9 binden fazla makale, fotoğraf, resim vb. başlıklarla diğer içerikler, General Süleymani isimli web sitesinde yayına girdi. 

Görüntülenme: 1196 Tarih: 31 Aralık 2020 06:01
ULUSLARARASI GENERAL SÜLEYMANİ SİTESİ YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Şehit Korgeneral Kasım Süleymani hayranları ve direniş konsepti için tasarlanan bu uluslararası site, Farsçanın yanı sıra, İngilizce, Arapça, İspanyolca, Çince, Fransızca ve Urduca gibi çeşitli dillerde yayın hayatına başladı.
Yayınlanan materyaller, üretim kalitesini ve zenginliğini korurken, kategorize edilerek makale, not, poster, infografik, fotoğraf, video, çizgi film şeklinde sunulmaktadır.
General Süleymani sitesi, yazarların, araştırmacıların ve sanatçıların bu şehit hakkında etkili bilgiler toplayarak fikirleri keşfetmeleri için faydalı bir referans kaynağı olacaktır.
Yakında bu siteye oyun bölümleri, yapım filmleri vb. içerikler de eklenecektir.
General Süleymani web sitesine https://www.generalsoleimani.com/en/ adresinden ulaşmak mümkündür.
Dünyanın dört bir yanındaki yazarlar, araştırmacılar, sanatçılar ve General Süleymani hayranları, çalışmalarını General Süleymani web sitesinde yayınlanmak üzere [email protected] adresine e-posta yoluyla çeşitli dillerde gönderebilirler.

parstoday

Yorumlar