HALİD EL BATAŞ: DİRENİŞ FİLİSTİN HALKININ DOĞAL HAKKIDIR

Filistin İslami Cihad hareketinin üst düzey bir üyesi, Filistin halkının ABD Başkanı ve Siyonist rejimin başbakanının tehditlerinden korkmadığını söyledi. 

Görüntülenme: 1369 Tarih: 31 Aralık 2020 20:16
HALİD EL BATAŞ: DİRENİŞ FİLİSTİN HALKININ DOĞAL HAKKIDIR

Filistin İslami Cihat hareketinin üst düzey bir üyesi olan Halid el-Bataş şunları söyledi: ‘Direniş, Filistin halkının doğal hakkıdır ve bu ulus, toplu veya bireysel olarak yeteneklerini güçlendirme hakkına sahiptir. 

Milletimiz, Amerikan-Siyonist ilişkilerinin normalleşme hacminden ve direniş eksenine yönelik tehditlerden korkmuyor; Donald Trump ve Binyamin Netanyahu'nun tehditleri bizi korkutmuyor ve Filistin halkının haklarından vazgeçmek mümkün değildir.’ 

El-Bataş, Gazze Şeridi'ndeki Filistinli grupların bugün sona eren el-Rükn eş-Şedid tatbikatına da değindi ve şu ifadelerde bulundu: ‘Bu tatbikat, Filistin direniş biriminin Siyonist rejimle ilişkileri normalleştirme hareketiyle mücadele mesajını iletme girişimiydi. 

Siyonist düşman, Tel Aviv ile Arap ülkelerinin ilişkilerinin normalleşmesine karşı direniş ekseninin teslim olacağını düşünüyor ve el-Rükn eş-Şedid tatbikatı bu düşünceye bir cevap niteliğindeydi.’ 

rasthaber

Yorumlar