FİLİSTİN HALKI DİRENİŞ KOMİTELERİ SÖZCÜSÜ EBU MÜCAHİD'TEN ŞEHİT SÜLEYMANİ AÇIKLAMASI (VİDEO TÜRKÇE ALTYAZILI)

Filistin Halkı Direniş Komiteleri Sözcüsü Muhammed Elberim Ebu Mücahid, Nuceba Hareketi Gazze medya temsilcisine şehit general Süleymani ve Ebu Mehdi El Mühendis hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Görüntülenme: 1710 Tarih: 25 Aralık 2020 04:30
FİLİSTİN HALKI DİRENİŞ KOMİTELERİ SÖZCÜSÜ EBU MÜCAHİD'TEN ŞEHİT SÜLEYMANİ AÇIKLAMASI (VİDEO TÜRKÇE ALTYAZILI)

Filistin Halkı Direniş Komiteleri Sözcüsü Muhammed Elberim Ebu Mücahid, Nuceba Hareketi Gazze medya temsilcisine şu açıklamalarda bulundu:

'Filistin milletinin ve direnişinin; şehit Süleymani ve Ebu Mehdi El Mühendis kardeşlerimizi unutması imkânsızdır. Bu iki şehit; Amerika ve Siyonistler karşısında sağlam bir siperdiler. Irak'ta Amerikalılarla şiddetli bir şekilde çatıştılar ve Amerikalılar karşısında önemli zaferlere imza attılar. Neticede bu komutanlar Amerikalılar tarafından şehit edildi. Arap ve İslam ümmetinin tüm evlatları onlarla iftar ediyor. Filistin milletinin Filistin ve Filistin direnişine destek veren bu şahısları unutması imkânsızdır. Kudüs yolunda kanlarını döken bu iki şehidin pak ruhlarına ve pak kanlarına selam olsun.'

Not: Videonun tamamını Dünya Kudüs Günü youtube kanalımızdan izlemek için ''FİLİSTİN HALKI DİRENİŞ KOMİTELERİ....' ' yazısının üzerine dokunun (tıklayın). Sizlerden Youtube kanalımıza abone olmanızı ve videolarımızı beğenerek paylaşmanızı rica ediyoruz. Youtube kanalımıza abone olabilmek için mutlaka bir e-mail adresinizin olması lazım. 

kudusgunu.com

Yorumlar