ŞEYH NAİM KASIM: ŞEHİT SÜLEYMANİ ABD'NİN EMPERYALİST PLANLARI KARŞISINDA BÜYÜK BİR GÜÇTÜ

Lübnan Hizbullah hareketi genel sekreter yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Şehit general Kasım Süleymani'nin Amerika'nın emperyalist planları karşısında büyük bir güç sayıldığını, bu yüzden düşman tarafından şehit edildiğini belirtti. 

Görüntülenme: 1627 Tarih: 23 Aralık 2020 18:25
ŞEYH NAİM KASIM: ŞEHİT SÜLEYMANİ ABD'NİN EMPERYALİST PLANLARI KARŞISINDA BÜYÜK BİR GÜÇTÜ

Şehit general Kasım Süleymani'nin şehadet yıldönümü eşiğinde El-ahd haber sitesine demeç veren Şeyh Kasım, Direniş ekseninin şehit Kasım Süleymani önderliğinde elde ettiği başarılar ve zaferlerin, Şehit Süleymani'nin halkın kalbinde taht kurmasına neden olduğunu belirtti.

Direniş hareketinin fedakarlıklarla kendi yoluna devam edeceğini kaydeden şeyh Kasım, Hizbullah'ın iktidar ve hazırlıklı bir şekilde mücadelesini sürdüreceğini, Siyonist işgalcilere karşı savunma ve caydırıcı gücünü korumaya devam edeceğini vurguladı.

Bilindiği üzere  geçen 3 Ocak tarihinde Irak yetkililerinin resmi daveti üzerine bu ülkeye giden Kudüs güçleri komutanı şehit general Kasım Süleymani, Bağdat havalimanı yakınında Amerika'lı teröristlerin düzenlediği hava saldırısında Haşdi Şabi komutanı ve beraberindeki 8 mücahitle beraber şehit düşmüştü.

parstoday

Yorumlar