MUHSİN FAHRİZADE SUİKASTININ AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI

İslam İnkılabı Devrim Muhafızları Komutan Yardımcısı general Ali Fedevi: 11 muhafız, koruma ekibi olarak Fahrizade ile birlikteydi ve Nissan marka arabanın patlaması koruma ekibini yok etmek içindi. 

Görüntülenme: 3536 Tarih: 06 Aralık 2020 02:04
MUHSİN FAHRİZADE SUİKASTININ AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI

Ali Fedevi bugün yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'Makineli tüfek uyduyla online olarak kontrol ediliyordu ve olay yerinde hiçbir terörist yoktu.
Makineli tüfekten 13 el ateş edildi. Gelişmiş dürbünlü tüfek şehit Fahrizade'nin yüzüne odaklanmıştı ve yapay zekadan faydalanılmıştı.
Bu makineli tüfek sadece şehidin yüzüne odaklanmıştı ve şehit ile eşi arasında 25 santimetre mesafe olmasına rağmen eşine hiçbir kurşun isabet etmedi.
Şehit Fahrizade'nin koruma ekibinin başkanı, kendisini şehidin üzerine attığı için 4 kurşun isabet etmiş. Düşman namına olay yerinde korumalara ateş eden kimse yoktu.
13 el ateşten, 4-5 tanesi şehit Fahrizade'ye ve bir tanesi beline isabet ediyor ve şehit Fahrizade omurilik parçalanması ve aşırı kan kaybı nedeniyle Bakiyyetullah hastanesine yetişene kadar şehadete ulaşıyor.'

kudusgunu.com

Yorumlar