ÜRDÜNLÜ MİLLETVEKİLİNDEN CAN ALICI SORU: FİLİSTİN'E İHANET EDEN ŞİA MI?

Ürdün parlamentosu üyesi "Tarek Khoury’nin" sözleri Ürdün sokaklarını alevlendirdi ve Selefi parti ve grupları dehşete düşürdü !!! 

Görüntülenme: 1798 Tarih: 03 Aralık 2020 18:31
ÜRDÜNLÜ MİLLETVEKİLİNDEN CAN ALICI SORU: FİLİSTİN'E İHANET EDEN ŞİA MI?

Khoury kaleme aldığı makalesinde şunları yazdı:

Filistin’e ihanet edenler Şii miydi?!

Irak, Suriye, Suudi Arabistan, Kuveyt vb. yerlerde bedenlerini havaya uçuran intihar bombacıları Şii mi?

Mescid-i Aksa'yı ateşe verenler Şiiler mi?

Somali'yi yok edenler Şiiler miydi?

Bağdat'ı bombalayan Amerikan uçakları Şii havaalanlarından mı kalktı?

Mısır'ın Sina Çölü'nde meydana gelen patlamaları Şiiler mi yaptı?

El Kaide, IŞİD ve Nusra Cephesi Şii mi?

Neden Siyonistler arasında intihar operasyonları görmüyoruz ama Müslüman milletler arasında görüyoruz!?

Kardavi (radikal bir Selefi alim) Şii âlimlerden biri mi? O, bütün haramları helal kılmadı mı?

Ne mutlu Siyonistlere ki bize birbirimizi nişan aldırmayı başardı ve onlar her gün Siyonist yerleşkeler kurup bize gülüyorlar!!!

İşgal altındaki Filistin hariç tüm İslam ülkelerinde Suudilerin, Libyalıların, Tunusluların vb… her gün intihar operasyonları gerçekleştirdiğini ve bomba patlattığını görüyoruz !!! Siyonistlerin ele geçirdiği yer. Neden ve ne görüyorsun!? Lübnan Hizbullah’ı onları engelledi mi?

İran’da Şah döneminde Sünnilerin neden Şaha karşı bir hareketi ve muhalefeti olmadı? Hem de Şah da Şii olmasına rağmen !!! Muhalefet etmedikleri gibi tüm Sünniler ona itaat ettiler !!!

Lübnan'da Hizbullah'ı Filistin'i özgürleştiremediği için suçluyorsunuz, hem de sadece bir parti ve sayılı birkaç kişiden fazla olmamasına rağmen, Arap ve İslami hükümetler açıkça Yahudilerin rızasını istiyorlar ve bunların sonuncusu da Erdoğan’dır!!!

Her neyse, benim kendi görüşüm var ve siz de kendi görüşünüz ama ne zaman bir Körfez vatandaşı işgal altındaki Filistin'de şehadet operasyonu düzenlerse, işte o zaman fikrimi değiştireceğim!!!

IŞİD ve El Kaide bayraklarının İsrail’in Knesset'inin üzerinde dalgalandığını ve Arap ülkelerinin Siyonist büyükelçiliklerini kapattığını gördüğümde, yanıldığıma inanırım !!!

rasthaber

Yorumlar