FİLİSTİNLİ ÜNLÜ YAZAR BESSAM EBU ŞERİF: 'FAHRİZADE BİR FİLİSTİN ŞEHİDİDİR'

Bessam Ebu Şerif: 'Amerika ve Siyonist rejim şehit Kasım Süleymani ve şehit Fahrizade suikastları ile İran'ın bilimsel, araştırmacı ve askeri gücünü ortadan kaldırmayı hedefliyor.' 

Görüntülenme: 1873 Tarih: 02 Aralık 2020 00:15
FİLİSTİNLİ ÜNLÜ YAZAR BESSAM EBU ŞERİF: 'FAHRİZADE BİR FİLİSTİN ŞEHİDİDİR'

Qodsna'nın haberine göre, tanınmış Filistinli yazar ve Yaser Arafat'ın danışmanı Bessam Ebu Şerif Londra'da basılan Ray El Yevm gazetesinde yazdığı bir makalede, şehit Muhsin Fahrizade'nin bir bilimadamı ve Filistinli bir şehid olduğunu ifade etti.
Ebu Şerif makalesinde şunları yazdı: "Siyonistler Müslüman ve Arap milletlerin kendilerini güçlendirecek bilimsel çalışmalar yapmalarını istemiyor ve işte işgalci rejimi korkutan da bu. Siyonistler kendi sultaları altında olan kimseler dışında kimsenin güçlü olmasını istemezler, bu hususta verilebilecek birçok örnek var.
Örnek olarak siyonistler ve müttefikleri Filistin topraklarının işgal edilmesinin başlarından şimdiye kadar İngilizlerin maddi desteği ile yarım milyondan fazla Filistinliye suikast düzenledi ve Suudi rejimin kurucusu Abdulaziz Ali Suud'un Filistin'i Siyonistlere vermesini onayladı."
Bessam Ebu Şerif, İran'ı bölgedeki Siyonist şer koalisyonu karşısında Direniş Ekseni'nin rehberi olarak adlandırarak şunları hatırlattı: "Siyonist düşman şimdi Direniş Ekseni'ni ve bu eksenin bilim ve araştırma bölümünün önderlerini ve emekçilerini hedef almış durumda."
Ebu Şerif, Siyonist rejimin Amerika'nın İran ve İslam İnkılabına diz çöktürmesi konusunda başarısız olmasından sonra ekonomik muhasaradan terörizme yöneldiğine işaret ederek şunları belirtti: "İranlı bilimadamları askeri sanayiyi özellikle füze ve radarları batının tekelinden çıkarmayı başardı. İşte bu yüzden Siyonistler batılılarla birlikte suikast planları yaptılar. Bu planlar Suudilerin milyarlarca dolarlık mali yardımlarıyla yapıldı ve amacı bilimsel araştırma programlarında boşluk oluşturmak ve İran'ın nükleer rektörlerini ortadan kaldırmaktı. Bu faaliyetler elektrik üretimi, hastaların tedavisi ve savunma füzelerinin geliştirilmesi gibi barışçıl uygulamaları içermektedir."
Ebu Şerif Amerika ve siyonist rejimin şehit Kasım Süleymani ve şehit Fahrizade suikastı ile amacının İranın bilim, araştırma ve askeri gücünü ortadan kaldırmak olduğunu önemle vurguladı.

kudusgunu.com

Yorumlar