NSA ESKİ AJANI WAYNE MADSEN'DEN FAHRİZADE SUİKASTI İLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Wayne Madsen: 'Fahrizade suikastı Netanyahu-Pompeo-Muhammed bin Salman üçlü müzakeresinde onaylandı.' 

Görüntülenme: 3322 Tarih: 29 Kasım 2020 14:25
NSA ESKİ AJANI WAYNE MADSEN'DEN FAHRİZADE SUİKASTI İLE İLGİLİ ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Amerikalı güvenlik uzmanı, eski ajan ve yazar Profesör Wayne Madsen, Qodsna'nın uluslararası ilişkiler alanında sorduğu sorulara verdiği cevapta İran'ın nükleer enerji uzmanı Fahrizade'ye yapılan terör saldırısına ilişkin şunları söyledi: "Belli ki Mossad Fahrizade suikastını Donald Trump ve Mike Pompeo'nun yeşil ışık yakmasıyla gerçekleştirdi. Pompeo, Suudi veliaht prensi Muhammed bin Salman ve Netanyahu arasında gerçekleştirilen üçlü müzakerede bu operasyonun gerçekleşmesi için anlaşmaya varıldı."

Madsen röportajın devamında Mossad'ın operasyon tarzına değinerek şunları söyledi: "Suikast, Mossad'ın kurulduğu 1949'dan beri hep bu kuruluşun yöntemlerinden biri olmuştur. Mossad'ın suikast teknikleri, Irgun Zvai Leumi ve Stern Gang gibi Yahudi terörist gruplardan kopya edilmiştir. Bu gruplar  Filistin'in BM temsilcisine ve birkaç İngiliz yetkiliye suikast düzenlemişti ve aynı şekilde Beytul Mukaddes'teki King David otelini de bombalamışlardı.

Aslında Mossad'ın suikast teknikleri KGB üyesi olan eski Sovyet Yahudi göçmenlerin varlığıyla modernleşti. Mossad'daki Kidon ve Metsada birimleri Sayeret Matkal biriminin yanında şimdiye kadar dünyanın dört bir yanında 2700'den fazla suikast gerçekleştirdi. Bunların hedefleri Hamas, Hizbullah, Fetih hareketi liderleri ve diğer İranlı bilimadamlarını da içeriyor."

Wayne Madsen İran'ın intikam alma ihtimaline ilişkin sorulan soruya cevaben şunları söyledi: ''Misillemeye gelince, tamamen haklı olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte bence İran'ın misilleme konusunda adım atmaması halinde Amerika'nın yeni hükümeti BERCAM'ı canlandırmak için daha istekli olacak.'' 

Madsen son olarak şunları ifade etti: 'Kesinlikle en azından Trump, Amerika başkan yardımcısı Mike Pence, Mike Pompeo, Trump'ın danışmanı Jared Kouchner, CIA başkanı Gina Haspel, Amerika milli istihbarat başkanı John Ratcliffe ve Amerika milli güvenlik danışmanı Robert O'Brien İsrail'in doktor Fahrizade'ye suikast düzenleyeceğini önceden biliyorlardı."

kudusgunu.com

Yorumlar