FİLİSTİN MÜCAHİTLER HAREKETİ: SİYONİST REJİM İSLAM ÜMMETİNİN İNSAN GÜCÜNÜ TASFİYE ETMEYE ÇALIŞIYOR

Filistin Mücahidler Hareketi, "Direniş Cephesi'nin beyinlerine, özgürlerine ve savaşçılarına suikast düzenlenmesi politikası, onların Siyonist düşmanla yüzleşmelerine engel olmayacaktır." diye belirtti. 

Görüntülenme: 2491 Tarih: 28 Kasım 2020 06:31
FİLİSTİN MÜCAHİTLER HAREKETİ: SİYONİST REJİM İSLAM ÜMMETİNİN İNSAN GÜCÜNÜ TASFİYE ETMEYE ÇALIŞIYOR

Filistin Mücahidler Hareketi, Şehit Muhsin Fehrizade'nin şehit edilmesiyle ilgili bir açıklama yayınlayarak, bu terör saldırılarının mücahidlerin işgalci düşmanla yüzleşmesine engel olmayacağı ifade edildi.

El-Meyadin haber ajansının bildirdiğine göre Filistin Mücahidler Hareketi yaptığı açıklamada, "Fehrizade'ye düzenlenen terör saldırısının yöntemi, Siyonist düşmanı işaret ediyor." dedi.

Yapılan açıklamada, "Muhsin Fehrizade suikastı, İslam ümmeti içindeki insan gücünü tasfiye etmeyi ve yok etmeyi amaçlıyor." denildi.

Hareket, "Bu noktada, direnişin müttefiklerinin daha fazla dayanışmaya, birliğe ve uyuma ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

İranlı bilim adamı Dr.Muhsin Fehrizade, Cuma günü Tahran yakınındaki Abıserd'de aracıyla seyir halindeyken düzenlenen terör saldırısında şehit oldu. Teröristlerden ilki Fehrizade'ye aracında ateş etti ve birkaç saniye sonra aracın yakınında patlayıcı taşıyan bir Nissan marka araç patlatıldı.

rasthaber

Yorumlar